Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kreminiai kotletai: skanesni nei pikantiški, švelnesni nei minkšti. Juos gaminu jau ne pirmą kartą, ir niekada nebūna gana

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kotletai visada buvo svarbi vakarienės dalis. Tai sultinga malta mėsa, sumalta su prieskoniais, svogūnais ir duona. Šiuolaikiniai kotletai labai skiriasi nuo pirminio šaltinio, t. y. prancūziškų kotletų

. Dabar kotletai yra kapota mėsa, malta mėsa, o anksčiau tai buvo šonkaulis su kaulu. Iš tikrųjų kotletai išvertus iš prancūzų kalbos reiškia šonkaulį

. Yra daugybė skirtingų kotletų rūšių. Kai kurie jų neprideda papildomų komponentų, kai kurie dėl duonos ir svogūnų būna sultingi ir sultingi. Papasakosime, kaip paruošti kreminius kotletus.

Kotletų ingredientai:

  • Vištienos filė – 600 g;
  • kietasis sūris – 100 g;
  • sviestas – 60 g;
  • svogūnas – vnt;
  • česnako – 3 skiltelės;
  • džiūvėsėliai – valgomasis šaukštas;
  • druskos – ½ šaukštelio.

Kotletų paruošimas:

Vištienos filė kartu su česnaku ir svogūnu susmulkinkite mėsmale, išmaišykite. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir kartu su minkštu sviestu sudėkite į maltą mėsą, išmaišykite.

Сливочные котлеты: вкуснее вкусного, нежнее нежного. Готовлю уже не первый раз и всегда мало

Mėsytę pasūdykite ir pagardinkite pipirais, dar kartą išmaišykite iki vientisos masės. Į maltą mėsą suberkite džiūvėsėlius, gerai išminkykite rankomis

Rekomenduojame:  Varškės sūris su varške. Juos gaminu pusryčiams vietoj sūrio pyragėlių.

. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, drėgnomis rankomis suformuokite kotletus.

Сливочные котлеты: вкуснее вкусного, нежнее нежного. Готовлю уже не первый раз и всегда мало

Kepkite kotletus keptuvėje, kol taps auksinės spalvos.

Сливочные котлеты: вкуснее вкусного, нежнее нежного. Готовлю уже не первый раз и всегда мало

Gauname minkštus kreminius kotletus. Kaip garnyras puikiai tinka bulvių košė.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *