Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ant bavariško alaus! Orkaitėje medaus glazūroje kepta blauzda

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Medaus ir garstyčių glajus ant mėsos – tai klasikinis kontrastingų skonių derinys, kuris pabrėžia vienas kitą ir padaro patiekalą labai skanų ir ryškų.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

vandens, 4 litrai

; – morkų, 1 vnt

; – druskos, 1 valgomasis šaukštas.

Alaus sultiniui paruošti reikės: – 1 vnt:

tamsaus alaus, 2 litrai

; – sojos padažo, 150 ml;

– česnako, pusė galvutės

; – žolelių, pipirų, prieskonių.

Padažui paruošti:

medaus ir garstyčių, po 100 ml.

Garnyrui paruošti reikia:

raugintų kopūstų, 300 g;

– šviežių

kopūstų

, 200 g

; – obuolių, 4 vnt

; – svogūnų ir morkų po 1 vnt

; – druskos, pipirų, prieskonių.

Kepimo procesas

Mėsą sumaišykite su svogūnais ir morkomis, pasūdykite ir užpilkite vandeniu. Užvirus virkite 1,5 h.

Nukoškite sultinį, į mėsą sudėkite česnaką, prieskonius, pipirus, supilkite alų, sojų padažą ir ant silpnos ugnies virkite kumpius 2 h.

Į mėsą įberkite žolelių pagal skonį, aštriosios paprikos gabaliukų, rūkytos paprikos

.

Šinkuok kopūstus, supjaustyk svogūnus ir morkas

. Pakepink svogūnus ir morkas, tada įdėk raugintų kopūstų (prieš tai juos gerai nuspausk), troškink 5 minutes ir įdėk šviežių kopūstų, gali įdėti ir jaunų kopūstų. Troškinkite, kol bus pusiau paruošti

Rekomenduojame:  Tai pats skaniausias kopūstas, kokį kada nors esate gaminę! Kopūstų bombos

. Sumaišykite medų ir garstyčias.

Sudėkite daržoves į kepimo formą, ant jų uždėkite kastinį, aptepkite medaus ir garstyčių padažu, sudėkite sveikus obuolius ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 1 valandą.

Рулька в пиве по Баварски! Рулька запеченная в духовке в медовой глазури

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *