Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Žiemai skirti lenkiški marinuoti agurkai. Man patinka žiemą rauginti marinuotus agurkus: jie tikrai skanūs.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Marinuotų agurkų receptas yra paprastas, tačiau jis pasirodo labai skanus, konservuotas maistas ilgai išsilaikys. Galite išbandyti, kai daržovės porą valandų pamarinuojamos marinate, tačiau jei preparatas pastovės porą mėnesių, jis bus dar skanesnis.

Paruošimui reikės tokių ingredientų:

agurkų, 1 kg;

-vandens ir augalinio aliejaus, po 65 ml;

-cukraus, 50 g;

-druskos, 1 valgomasis šaukštas

; -pipirų, 1 valgomasis šaukštelis

; -česnako, 4 skiltelės; -9

%

acto,

5 valgomieji šaukštai.

Kepimo procesas

Salotoms geriau imti jaunus agurkus, jie patys būna traškūs, salotose bus tiesiog tobuli.

Agurkai nuplaunami, supjaustomi apskritimais

.

Patarimas: jei agurkai seniai nuplėšti nuo lysvės, geriau juos nuplauti ir perlieti švariu ir šaltu vandeniu, kad būtų tvirti ir tankūs.

Įberiama druskos ir cukraus, pipirų, supilamas actas, įdedamas trintas česnakas ir išmaišoma. Supilkite vandenį ir augalinį aliejų

. 2 valandas palikite, retkarčiais salotas pamaišydami.

Paskirstykite į stiklainius, užkimškite ir užpilkite marinatu, uždenkite dangteliais

.

Огурчики по-польски на зиму. Люблю похрустеть зимой солёными огурчиками: вкусно однозначно

Sudėkite stiklainius į puodą ant rankšluosčio, užpilkite vandenį ant stiklainių kaklelio.

10-15 min. sterilizuokite nuo to momento, kai vanduo užverda puode

Rekomenduojame:  Paėmiau paprasčiausius produktus ir kepu juos orkaitėje. Skani vakarienė viename inde: nereikia jokių puodų ir keptuvių

. Užsukite dangtelius, apverskite stiklainius ir suvyniokite, kol atvės.

Laikykite salotas rūsyje arba sandėliuke

.

Огурчики по-польски на зиму. Люблю похрустеть зимой солёными огурчиками: вкусно однозначно

Patiekdama į šias salotas įdedu šviežio česnako ir žolelių, užpilu nerafinuotu augaliniu aliejumi, dar galima įdėti svogūnų. Bet kuriuo atveju salotos bus skanios. Jos tinka su bet kokiais garnyrais.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *