Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Zebro pyragas – nereikia kepti, o skonis atimantis žadą

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pyragą lengva pagaminti: trapios tešlos pagrindas ir purus šokoladinis-sviestinis kremas. Skanaus!

SUDEDAMOSIOS DALYS:

PAGRINDAS :

trapūs sausainiai 150 g.

sviesto 50–60 g.

GRIETINĖLĖ: bet kokio riebumo varškės sūris 340 g.

cukraus pudra 70 g.

baltasis šokoladas 90 g.

vanilinio cukraus 1 arb. šaukštelis.

želatina 25 g.

vanduo 60 ml.

Trapūs sausainiai 2 sluoksniai – 200 g. 1 sluoksnis – 100 g.

grietinėlė 33 % riebalų

200 g bet kokio riebumo pieno (šalto, virinto) 50–60 g.

1. Užpilkite želatiną šaltu vandeniu. Atidėkite.

2. Sausainius (bet kokius, sviestinius) sutrinkite į trupinius bet kokiu jums patogiu būdu. Pavyzdžiui, trintuvu.

3. Sutrupintus sausainius sumaišykite su bet kokio riebumo sviestu. Trinkite, kol mišinys taps vientisas.

4. Kepimo skardą (24 cm) išklokite kepimo popieriumi. Dugną ir šonus patepkite sviestu.

  • Voleliai
  • Vaizdo žaidimai
  • Vaikams

Viskas apie „Zen Zen“ laisvas darbo vietas svetainėje  iOS ir Android

Naminiai receptai iš Tamaros

15,5 tūkstančio prenumeratorių

Zebro pyragas. Be kepimo

2020 m. sausio 18 d.

Rekomenduojame:  Turkiški gardėsiai. Receptas iš Turkijos, klasikinis, be dažiklių

235

1 min.

Pyragą lengva pagaminti: trapios tešlos pagrindas ir purus šokoladinis-sviestinis kremas. Skanaus!

SUDEDAMOSIOS DALYS:

PAGRINDAS :

trapūs sausainiai 150 g.

sviesto 50–60 g.

GRIETINĖLĖ: bet kokio riebumo varškės sūris 340 g.

cukraus pudra 70 g.

baltasis šokoladas 90 g.

vanilinio cukraus 1 arb. šaukštelis.

želatina 25 g.

vanduo 60 ml.

Trapūs sausainiai 2 sluoksniai – 200 g. 1 sluoksnis – 100 g.

grietinėlė 33 % riebalų

200 g bet kokio riebumo pieno (šalto, virinto) 50–60 g.

Leidinio pabaigoje bus TORTO VIDEOĮRAŠAS mano „YOUTUBE “ kanale „HOME TIPS“ adresu bitly.su/03EAF14O .

O dabar, žingsnis po žingsnio receptas:

1. Užpilkite želatiną šaltu vandeniu. Atidėkite.

2. Sausainius (bet kokius, sviestinius) sutrinkite į trupinius bet kokiu jums patogiu būdu. Pavyzdžiui, trintuvu.

3. Sutrupintus sausainius sumaišykite su bet kokio riebumo sviestu. Trinkite, kol mišinys taps vientisas.

4. Kepimo skardą (24 cm) išklokite kepimo popieriumi. Dugną ir šonus patepkite sviestu.

FORMUOJAME PIRMĄJĮ TORTO SLUOKSNĮ.

Į kepimo formą įdėkite 100 g sviesto trupinių. Išlyginkite. Paspauskite šaukštu. Įdėkite į šaldytuvą.

PARUOŠTAS KREMAS.

Rekomenduojame:  Morkos ir avižiniai dribsniai. Mano mėgstamiausias pyragas be cukraus ir miltų: receptas per 15 minučių

1. Ištirpinkite šokoladą vandens vonelėje.

2. Varškę išplakite trintuvu.

3. Į išplaktą varškę įberkite cukraus pudros ir vanilės. Išplakite.

4. Plakite grietinėlę iki standžių putų.

5. Sumaišykite ištirpintą šokoladą ir varškės masę. Gerai išmaišykite. Įpilkite plaktos grietinėlės. Gerai išmaišykite.

6. Želatina išbrinko. Uždėkite ją ant ugnies ir kaitinkite nuolat maišydami. Ji turėtų visiškai ištirpti, bet neužvirti.

7. Sumaišykite varškės masę ir pašildytą želatiną. Gerai išmaišykite.

KREMAS PARUOŠTAS! Padalinkite jį į tris dalis.

TORTO FORMAVIMAS:

  • Išimkite formą iš šaldytuvo. Ant suspausto sluoksnio užtepkite pirmąjį kremo sluoksnį.
  • Pamirkykite sausainius piene ir išdėliokite antrą sausainių sluoksnį.
  • Kremas ant viršaus.
  • Dar kartą: sluoksnis sausainių ir sluoksnis grietinėlės.
  • Papuoškite, padėkite į šaldytuvą vienai valandai…

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.