Sekite mus Facebook'e!
Gazuoti gėrimai gali būti naudojami ne tik virtuvėje, maisto ruošimui, bet ir sodininkystėje. Jais galima dezinfekuoti sėklas, maitinti augalus, kovoti su kenkėjais ir ligomis. Jie taip pat padeda kovoti su piktžolėmis, mažina dirvožemio rūgštingumą ir gerina daržovių skonį.
Milteliai privers jūsų gėles gausiai žydėti.

Buteliuke sumaišykite arbatinį šaukštelį sodos, arbatinį šaukštelį linų sėmenų ir 1000 ml vandens. Po poros valandų viską suplakite trintuvu ir įpilkite dar porą litrų vandens. Gėles laistykite tirpalu kartą per mėnesį.
Pamaitinsite augalus, padidinsite žiedų skaičių, sustabdysite lapų džiūvimą, sustiprinsite šaknų sistemos augimą. Padėsite normaliai ištverti persodinimą ir leisite žaizdoms greičiau išgyti.
Nereikėtų piktnaudžiauti tirpalu. Šiuos nuostabius miltelius reikia naudoti saikingai, kad nepakenktumėte augalams.

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.


