Sekite mus Facebook'e!
Skani ir soti sriuba iš vištienos. Šią sriubą labai tinka virti su naminiais makaronais, bet jei nėra laiko, tiks ir paprasti vermišeliai.
Paruošimui reikės šių ingredientų:
Reikės: 1 svogūno ir 1 morkos;
druskos ir pipirų;
prieskoniai ir lauro lapas;
bet koks kiekis vištienos;
vermišeliai;
bulvės;
vanduo.
Kepimo procesas
Mėsą sudėkite į vandenį, užvirinkite, nukoškite putas, įberkite druskos, prieskonių, lauro lapą, kubeliais pjaustytą svogūną ir tarkuotą morką. Sultinį virkite, kol bus paruoštas
. Bulves supjaustykite kubeliais ir įmeskite į sriubą, virkite, kol bus paruoštos
. Įberkite bet kokių vermišėlių pagal savo skonį
.
Mano šeima mėgsta sriubas su mažomis vermišelėmis.
Kepkite jas ant sausos keptuvės nuolat maišydami, kol taps auksinės spalvos.

Dedame į plokščią lėkštę, kad atvėstų, ir tik tada sudedame į sriubą
. Gerai išmaišome ir verdame, kol bus paruošti.
Pačioje pabaigoje paragaujame druskos ir prieskonių, įberiame žolelių ir patiekiame į stalą.

Šią sriubą skanu patiekti su džiūvėsėliais ir pampuškėmis su česnaku.

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.


