Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vištienos pėdutes pradėjau virti, kai buvau vyresnė. Jos labai sveikos ir labai skanios

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Daugeliui žmonių vištienos pėdutės asocijuojasi su šunų ėdalu arba tiesiog su atliekomis, susidarančiomis pjaustant vištieną. Tačiau pasirodo, kad tai gana sveikas produktas. Jose yra daug kolageno, kuris būtinas sveikiems sąnariams ir odai. Jos turi minimalų kalorijų kiekį, todėl gali būti drąsiai naudojamos lieknų žmonių mityboje. Be to, iš jų galima pagaminti daug įdomių patiekalų. Aš išverdu paprastą sultinį.

Sutinku, valyti letenėles visai nelengva užduotis. Norint kaip nors supaprastinti šį procesą, reikia jas nuplauti, o tada trims minutėms įmesti į karštą vandenį. Kai jos atvėsta, pašalinu geltonas membranas. Nagus nukirpau žirklėmis. Tada dar kartą juos nuploviau.

Sudėjau juos į puodą, užpyliau vandeniu ir pastačiau ant ugnies. Užviriau, nuvarvinau sultinį, nuploviau, nuploviau, vėl užpyliau šaltu vandeniu ir užvirinau. Į puodą įbėriau svogūnų, lauro lapų ir kvapiųjų pipirų. Troškinau ant silpnos ugnies 1,5 valandos. Pasūdžiau ir palikau dar 15 minučių. Išėmiau svogūną ir lauro lapą.

Mėgstu kramtyti vištienos pėdutes, todėl išėmiau jas sau į dubenį, pagardinau česnakų, pipirų mišiniu ir užpyliau šiek tiek sultinio.

Rekomenduojame:  Mėsa taps minkšta ir švelni. Paprastas ir skanus švelnios vištienos filė receptas

Į sultinį įmušiau kietai virtą kiaušinį, kruopas, žoleles, česnaką ir pipirus. Tokiu pavidalu jis puikiai tinka kaip pirmas patiekalas. Sultinį galite supilti į ledo formeles ir užšaldyti. Kai jo prireiks, įpilkite į patiekalą.

Tai toks paprastas sveiko ir maistingo patiekalo receptas.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *