Sekite mus Facebook'e!
Kai jums nusibosta virta krūtinėlė, galite pasinaudoti paprastu būdu paruošti ką nors naujo. Nuplaukite ir nusausinkite mėsą. Supjaustykite ją kuo smulkiau. Taip pat susmulkinkite svogūną ir sumaišykite jį su mėsa. Pasūdykite, įberkite prieskonių ir palikite kelioms valandoms marinuotis.

Šaukštu semkite mišinį ir dėkite jį ant gerai įkaitintos keptuvės. Iš abiejų pusių kepkite po porą minučių. Taip gausite omletą primenančias bulvytes. Prie jų tinka bet koks garnyras. Net ir tiesiog kaip mėsos sudedamoji sumuštinio dalis bus skani.
Šioms bulvytėms reikės:
- Reikės: 1 vištienos filė;
- 2 vidutinio dydžio svogūnų;
- kiaušinio;
- 1 valg. š. majonezo;
- 1 valg. š. miltų;
- 3-4 valg. šaukštai aliejaus;
- druskos, pipirų.


Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.
