Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vištienos paplotėliai iš konditerijos: šefas pasidalijo receptu. Širdingas ir skanus

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Daugelis žmonių mieliau renkasi ne saldų, o mėsos įdarą, kuris būna labai sotus ir gardus. Įdaras nebūtinai turi būti vištienos, labai skanu su grybais ir sūriu.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

  • maltos vištienos, 500 g;
  • svogūno, 1 vnt;
  • cukinijos, 1 vnt;
  • druskos, pipirų, prieskonių ir aromatinių žolelių;
  • sluoksniuotos tešlos, 1 kg;
  • minkštas grietinėlės sūris, 300 g;
  • kiaušinio trynys, 1 vnt.
  • sezamo sėklų pagal skonį ir pageidavimą.

Kepimo procesas

Svogūnus supjaustykite kubeliais ir kepkite augaliniame aliejuje, kol pusiau iškeps

. Sudėkite virtą maltą vištieną, druską ir pipirus, išmaišykite ir troškinkite, kol bus paruošta. Pagal skonį galima įdėti žolelių, česnako ir kitų priedų.

Cukiniją

sutarkuokite

stambia tarka

. Tešlą atšildykite kambario temperatūroje.

Tešlą iškočiokite, supjaustykite porcijomis

. Kiekvieną jų aptepkite sūriu, dėkite po šaukštą cukinijos, ant viršaus uždėkite maltos mėsos ir svogūnų ir susukite vokelį

.

Куриные слойки из кондитерской: повар поделился рецептом. Сытно и очень вкусно

Kepimo skardą išklokite pergamentu, išdėliokite paplotėlius ir aptepkite plaktu kiaušinio tryniu, jei norite, pabarstykite sezamo sėklomis.

Куриные слойки из кондитерской: повар поделился рецептом. Сытно и очень вкусно

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20-30 minučių.

Rekomenduojame:  Grietinė, ryžiai ir 15 minučių laiko. Vyras veža į darbą, vaikai į mokyklą: pats skaniausias ir sotus užkandis.

Куриные слойки из кондитерской: повар поделился рецептом. Сытно и очень вкусно

Pyragėliai gaunasi minkšti, apetitiški ir sotūs, idealiai tinka prie arbatos arba kaip užkandis šventiniam stalui.

Куриные слойки из кондитерской: повар поделился рецептом. Сытно и очень вкусно

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *