Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Viską sumaišykite ir pašaukite į orkaitę. Minkštas ir skanus pyragas per 25 minutes

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Saldūs ir sūrūs cukriniai pyragai, sraigės ir rožės iš sluoksniuotos tešlos – puikus pasirinkimas bet kokiam arbatos vakarėliui.

Cukriniai pyragėliai, sraigės ir rožės gali būti puikus šeimos arbatos vakarėlio priedas arba nedidelis skanėstas svečiams

.

Juos galima patiekti su arbata, kava ar pienu, o

šie desertai yra ne tik skanūs, bet ir patrauklios išvaizdos. Jie bus puikus pasirinkimas tiems, kurie nori pradžiuginti save ir savo artimuosius kuo nors saldžiu ir kvapniu.

Papasakosime, kaip greitai iškepti cukrinį pyragą

.

Ingredientai: cukrinis cukrus:

  • Kiaušinis – 3 vnt;
  • cukraus – 220 g;
  • sviestas – 130 g;
  • kefyras – 200 ml;
  • miltai – 280 g;
  • raugas – 1 šaukštelis;
  • serbentai – 200 g;
  • krakmolo – 1 valgomasis šaukštas.

Cukraus pyrago paruošimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite 200 g cukraus ir plakite mikseriu, kol smėlio grūdeliai ištirps. Tada supilkite 100 ml ištirpinto sviesto ir kefyrą ir toliau plakite masę.

Į mišinį persijokite miltus ir kepimo miltelius ir plakite, kol susidarys tešla be gumulėlių. Serbentus apibarstykite krakmolu, įmaišykite

Rekomenduojame:  Prie šio užkandžio nereikia juodųjų ikrų. Neįtikėtinai skani marinuota skumbrė - šventinio stalo užkandis

į tešlą ir išmaišykite. Kepimo indą išklokite kepimo pergamentu ir supilkite į jį tešlą.

Все смешали и в духовку. Нежный и вкусный пирог за 25 минут

Į likusį ištirpintą sviestą supilkite cukrų, išmaišykite. Mišiniu apibarstykite tešlos viršų, kepkite pyragą 175 laipsnių temperatūroje 30 minučių.

Все смешали и в духовку. Нежный и вкусный пирог за 25 минут

Paruoštą pyragą apibarstykite cukraus pudra. Gausite gardų saldų pyragą su serbentais.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *