Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Visiems svečiams jis patiko labiau nei tortas. Varškės pyragas su trupiniais: jį lengva paruošti

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Manoma, kad tortai yra saldžiųjų pyragų palikuonys. Iš pradžių niekas nežinojo, kad galima gaminti saldžius pyragus su kremu ir minkšta plutele. Žmonės daugiausia dėmesio skyrė patiekalų maistingumui. Todėl dažniau buvo renkamasi mėsa, žuvis ir kiti ingredientai

. Tik vėliau žmonės pradėjo kreipti dėmesį į desertus. Cukrus buvo būtinas gerai nuotaikai palaikyti. Vėliau desertai tapo daugumos žemės gyventojų priklausomybe

. Daugelis saldžių pyragų dabar labai primena tortus. Pavyzdžiui, šis varškės pyragas.

Varškės pyrago ingredientai:

  • Varškė – 400 g;
  • grietinės – 200 g;
  • kiaušiniai – 2 vnt;
  • cukraus – 180 g;
  • krakmolo – 20 g;
  • miltai – 360 g;
  • kildinimo medžiaga – 1,5 šaukštelio;
  • druskos – žiupsnelis;
  • sviestas – 150 g.

Varškės pyrago paruošimas:

Sumaišykite grietinę su varške, įberkite 120 g cukraus ir krakmolo. Į mišinį įmuškite kiaušinius, plakite panardinamuoju mikseriu iki vientisos masės.

Всем гостям понравился больше, чем торт. Творожный пирог с крошкой: готовится проще простого

Tešlai paruošti į dubenį persijokite miltus su kepimo milteliais, druska ir 60 g cukraus. Į miltus sudėkite sviestą, sumalkite jį į trupinius

Rekomenduojame:  Neįtikėtinai skanus varškės apkepas su grietinėle. Švelnus 2 sluoksnių desertas

, padalykite trupinius

į

6 dalis, vieną iš jų sudėkite į kepimo formą ant pergamento.

Всем гостям понравился больше, чем торт. Творожный пирог с крошкой: готовится проще простого

Ant kreminės tešlos sluoksnio dėkite ⅙ dalį varškės kremo, paskirstykite jį tolygiu sluoksniu.

Всем гостям понравился больше, чем торт. Творожный пирог с крошкой: готовится проще простого

Varškės kremo ir sviestinio kremo trupinių sluoksnius kaitaliokite pakaitomis, surinkdami sluoksniuotą tešlą.

Всем гостям понравился больше, чем торт. Творожный пирог с крошкой: готовится проще простого

Pyragą kepkite 180 laipsnių temperatūroje 45 minutes.

Всем гостям понравился больше, чем торт. Творожный пирог с крошкой: готовится проще простого

Iškepusį pyragą reikia atvėsinti, pavyzdžiui, porai valandų įdėti į šaldytuvą. Receptą galite paįvairinti, į varškės kremą įmaišyti kakavos arba vaisių.

Nuotraukos autorė ir originalaus recepto kanalas youtube.com: Cooking with Tanya 2.0

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *