Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Visi gaminkite! Nuostabus rezultatas: greičiausias kada nors pagamintas varškės kuličas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Velykos jau netrukus, todėl patariame išbandyti šį paprastą, bet skanų drėgno kuličo su varške receptą.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

varškės, 300 g;

– kiaušinių, 4 vnt;

– grietinės, 4 šaukštai

; – krakmolo, 50 g;

– miltų, 300 g; –

sviesto, 100 g;

– augalinio aliejaus, 1 valgomasis šaukštas

; – kepimo sodos, 1

šaukštelis

; –

raugo

, 10 g; –

vanilės pagal skonį;

– cukraus, 150 g;

– sultenių, 100 g; –

citrinos žievelės

.

Paruošimo procesas

Kiaušinius išplakti su cukrumi, vanile iki tirštų ir baltų putų

. Sudėti varškę ir grietinę, ištirpintą sviestą, augalinį aliejų, druską, sodą.

Išmaišyti maišytuvu. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į mišinį, įberti krakmolo. Išmaišykite maišytuvu.

Patarimas: galite naudoti bet kokį jums patinkantį krakmolą.

Tešla turi būti labai tiršta.

Įjunkite orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių C.

Paragaukite sultenių, nusausinkite jas ir pabarstykite krakmolu – tai padės sultenėms tolygiai pasiskirstyti ant tešlos ir jos visos nenukris.

Išklokite formeles pergamentu ir paskirstykite tešlą – ištepkite

Rekomenduojame:  Greita ir skanu: pusryčius pasigaminkite per 15 minučių. Viskas priklauso nuo įdaro, kuris padaro juos skanius

ant pusės formos.

Kepkite kuličius apie 60 minučių, bet būtinai patikrinkite.

Patarimas: rekomenduojame įberti po žiupsnelį malto muskato riešuto ir gvazdikėlių, kad pagardintumėte kepinius. Taip pat galite įdėti cukruotų vaisių ir cinamono.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *