Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Visą vasarą valgome su malonumu ir pamiršome apie mėsą: cukinijos traškiame apvalkale su nuostabiu padažu.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Cukinija tešloje – populiarus patiekalas, pasižymintis švelnia tekstūra, sultingumu ir apetitą žadinančiu traškumu. Tai puikus greito ir skanaus užkandžio patiekalas, kurį galima patiekti ir namuose, ir ant šventinio stalo.

Pagrindinis šio patiekalo komponentas – šviežios cukinijos.

Tešlai paruošti paprastai naudojami miltai, kiaušiniai, vanduo arba pienas, taip pat prieskoniai ir prieskoninės žolelės pagal skonį – druska, pipirai, česnakas, žolelės. Kartais į tešlą įmaišoma sodos arba raugo, kad ji būtų puresnė

. Paruoškime cukinijas tešloje, taip pat grietinės padažą prie jų.

Ingredientai: cukinija, cukinija, cukinija, cukinija, cukinija, cukinija, cukinija, cukinija, cukinija, cukinija:

  • cukinijos – 3 vnt;
  • miltai;
  • džiūvėsėliai;
  • svogūnas – 1 vnt;
  • česnakas – 1 skiltelė;
  • druskos – žiupsnelis;
  • grietinė – 2 šaukštai.

Padažo ingredientai:

  • Sūris – 50 g;
  • grietinė – 3 šaukštai;
  • druskos – žiupsnelis;
  • česnako – 1 skiltelė.

Cukinijų paruošimas tešloje:

Svogūną sutarkuokite smulkia tarka, sumaišykite su kiaušiniu, grietine, į mišinį per presą įmeskite česnako skiltelę. Į mišinį įberkite druskos ir prieskonių pagal poreikį

Rekomenduojame:  Plombiere pyragas

. Cukiniją supjaustykite iki 5 mm storio apskritimais. Apvoliokite juos miltuose, tada pamirkykite svogūnų mišinyje

. Apvoliokite apskritimuose džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje augaliniame aliejuje iš abiejų pusių. Padažui sūrį smulkiai sutarkuokite, česnako skiltelę įspauskite per presą į sūrį.

Едим с удовольствием всё лето и про мясо забыли: Кабачки в хрустящей шубе с шикарным соусом

Į sūrio mišinį įpilkite grietinės ir druskos ir išmaišykite.

Galite patiekti su pomidorų griežinėliais.

Едим с удовольствием всё лето и про мясо забыли: Кабачки в хрустящей шубе с шикарным соусом

Šis patiekalas ypač populiarus vasarą, kai cukinijų galima įsigyti šviežių. Jį galima patiekti tiek karštą, tiek atšaldytą.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *