Sekite mus Facebook'e!
Tikriausiai kiekvienam bent kartą teko ragauti kotletų restorane ir stebėtis, kodėl jie tokie skanūs, geresni nei naminiai. Taip yra todėl, kad virėjai žino vieną paprastą paslaptį. Į maltinukus jie įmaišo įprasto raugo. Po to ją kruopščiai išminko. Pasirodo, kad raugas taip pat pakeičia faršo struktūrą. Po to kotletai būna labai purūs, sultingi.

Jei raugo nėra, naudokite sodą. Jos reikėtų vartoti tokiomis proporcijomis: 0, 5 šaukštelio 1 kg maltos mėsos. Rauginimo priemonės tokiam mėsos kiekiui reikia maišelio. Išbandykite ir nustebsite, kokia ji veiksminga.


Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.
