Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vienas kopūstas ir 1 burokėlis. Nuostabūs korėjietiški kopūstai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Greitai paruošiami kopūstai. Dėl burokėlių žiedlapiai tampa gražios rausvos spalvos. Toks sūrus užkandis tinka prie įvairių patiekalų.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

  • kopūstų, 700-800 g;
  • burokėlių, 1 vnt;
  • česnako, 3 – 4 skiltelių;
  • cukraus, 4 šaukšteliai;
  • druskos, 1 šaukštelis;
  • kalendros, 2 šaukšteliai;
  • aštriosios paprikos, 0,5 šaukštelio;
  • 70 % acto, 1,5 šaukštelio;
  • augalinis aliejus, 40 ml.

Gaminimo procesas

Kopūstus supjaustykite stambiais lapeliais.

Sudėkite į indą ir sutarkuokite burokine tarka korėjietiškas morkas

. Išmaišykite.

Suberkite cukrų, kalendrą, aštriąją papriką, actą, išspaustą česnaką

.

Karštą augalinį aliejų supilkite tiesiai ant prieskonių

, išmaišykite ir indą uždenkite dangčiu

. Padėkite į šaldytuvą nakčiai

. Išimkite iš šaldytuvo

, išmaišykite ir

patiekite su įvairiais garnyrais ir kitais užkandžiais

.

Кочан капусты и 1 свекла. Обалденная капуста по-корейски

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *