Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vengriškos salotos: receptą sužinojau brangiame restorane ir gaminu jas namuose. Sėkminga kompozicija

Salotos yra neatsiejama daugelio žmonių pietų ir vakarienės dalis. Salotos yra labai sveikos, ypač jei jose yra skaidulų, baltymų ir daržovių, turinčių daug vitaminų ir mineralų. Pavyzdžiui, kopūstų salotos muša visus rekordus pagal naudą sveikatai. Antroje vietoje yra burokėlių salotos, kurios gerina virškinimą ir stiprina imuninę sistemą

. Vis dėlto ne visi įpratę salotas įtraukti į savo kasdienį racioną. Yra daugybė pasiteisinimų, kodėl nesusiformuoja toks įprotis.

Pasigaminkime lengvų vengriškų salotų užkandžiui

.

Vengriškų salotų ingredientai:

  • Kiaušinis – vnt;
  • sūris – 100 g;
  • krabų lazdelės – 6 vnt;
  • česnako – 2 skiltelės;
  • citrinos sultys;
  • džiūvėsėlių – 50 g;
  • druskos – žiupsnelis;
  • majonezo – valgomasis šaukštas.

Salotų „Vengriškos” paruošimas:

Išvirkite kietai virtą kiaušinį, atvėsinkite, supjaustykite mažais kubeliais, taip pat krabų lazdeles. Sūrį sutarkuokite stambia tarka, sumaišykite viename dubenyje su krabų lazdelėmis ir kiaušiniu

. Česnako skilteles pertrinkite per presą, į salotas supilkite citrinos sultis. Salotas pabarstykite džiūvėsėliais, druska ir užpilkite majonezu, išmaišykite.

Салат "Венгерский": рецепт узнала в дорогом ресторане и готовлю дома. Удачный состав

Gausite paprastas vengriškas salotas užkandžiui, pietums ir vakarienei.

Салат "Венгерский": рецепт узнала в дорогом ресторане и готовлю дома. Удачный состав

Jos tinka ir kasdienai, ir šventėms.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *