Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vasaros karštieji sumuštiniai: jie patiks visiems svečiams. Sultingas įdaras ant traškios bandelės

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Karšti sumuštiniai yra universalus, sotus ir nepaprastai gardus patiekalas, tinkantis ir greitiems pusryčiams, ir jaukiems šeimos pietums. Jie mėgstami dėl paprasto paruošimo, daugybės variacijų ir, žinoma, sodraus skonio.

Šie sumuštiniai su traškia ruda plutele, lydytu sūriu ir sultingu įdaru tampa tikru išsigelbėjimu, kai reikia greitai pamaitinti šeimą ar netikėtus svečius.

Karštųjų sumuštinių pagrindas – duonos riekelės, kurios kepamos keptuvėje, kepamos orkaitėje arba šildomos ant grotelių su įvairiais įdarais. Deriniai gali būti labai įvairūs: dešra, kumpis, vištienos filė, grybai, daržovės, pomidorai, žolelės ir sūris.

Karštieji sumuštiniai – tai puikus greitumo, skonio ir sotumo derinys, kurį galima lengvai pritaikyti pagal savo kulinarinius pageidavimus.

Sudedamosios dalys:

  • Šikšnosparnis – 10 riekelių;
  • dešra – 150 g;
  • Pomidoras – 2 vnt;
  • Saldžioji paprika – 1 vnt;
  • Sūris – 150 g;
  • Majonezas – 3 šaukštai;
  • Druska – ⅓ šaukštelio.

Karštų sumuštinių paruošimas:

Supjaustykite nedideliais kubeliais dešrą, nulupkite saldžiosios paprikos vidų, pomidorus. Sūrį sutarkuokite stambia tarka, sudėkite prie dešros, paprikos ir pomidorų.

Rekomenduojame:  Labai originalus patiekalas - žuvis, kepta su kopūstais

Įdarą

užpilkite

majonezu, druska ir išmaišykite. Įdarą dėkite ant duonos riekelių, sumuštinius dėkite ant

kepimo

skardos

. 180 laipsnių temperatūroje sumuštinius kepkite 5-7 minutes. Sutarkuokite sūrį ir uždėkite ant įdaro, vėl siųskite į orkaitę dar porai minučių.

Летние горячие бутерброды: все гости в восторге от них. Сочная начинка на хрустящем батоне

Į įdarą taip pat galite papildomai įpilti kečupo. Taip sumuštinių skonis bus dar intensyvesnis.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *