Sekite mus Facebook'e!
Salotos „Vasaros džiaugsmas” – tai sotus ir švelnus patiekalas, kuriame sėkmingai dera vištienos filė, krabų lazdelės ir saldūs konservuoti kukurūzai. Salotos pasižymi paprastu paruošimu, ryškiu skoniu ir patrauklia išvaizda. Dėl paukštienos ir jūros gėrybių derinio salotos gaunasi ne tik įdomios skonio, bet ir maistingesnės už klasikinius daržovių užkandžius.
Virtos vištienos mėsa suteikia struktūros ir sodrumo, krabų lazdelės – jūros atspalvio, o kukurūzai – malonaus saldumo ir sultingumo
.
Tokios salotos puikiai tinka ir kasdienei vakarienei, ir šventiniam stalui. Jas galima patiekti kaip porciją arba didelėje salotinėje.
Sudedamosios dalys: 1:
- Krabų lazdelės – 200 g;
- vištienos filė – 1 vnt;
- agurkai – 2 vnt;
- žaliųjų svogūnų – ryšulėlis;
- kukurūzai – 250 g;
- majonezas;
- druska.
Salotų „Vasaros džiaugsmas” paruošimas:
Supjaustykite nedideliais kubeliais agurkus, smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus ir sumaišykite. Smulkiai supjaustykite krabų lazdeles ir sudėkite jas į salotas kartu su kukurūzais.
Iš anksto išvirkite vištienos filė, supjaustykite nedideliais kubeliais ir sudėkite į salotas
.
Salotas pasūdykite, užpilkite majonezu ir išmaišykite.
Gausite paprastą ir neįprastą patiekalą šventiniam stalui. Salotos paruošiamos per 10 minučių ir iš minimalių produktų.
