Sekite mus Facebook'e!
Produktai
sūris 200 gr.
grietinėlės arba jogurto 100 gr.
cukraus 1-3 v.š.
braškių 150 gr.
kivi 1-2 vnt.
citrinos sulčių 1 a.š.
vanilinio cukraus
5-6 sausainiai
Kaip gaminti?
Sūrį, grietinę, cukrų pagal skonį ir vanilinį cukrų panardinamuoju trintuvu sutrinkite į vienalytę masę.
Galite padaryti kreminį, galite palikti smulkius sūrio grūdelius.
Iš anksto nuplaukite ir nusausinkite braškes, supjaustykite kubeliais.
Galima įdėti kivių ar kitų uogų/vaisių.
Sudėkite cukrų, citrinos sultis, išmaišykite.
Stiklinės apačioje sutrupinkite sausainius, ant viršaus – vaisius, tada uždėkite grietinėlės.
Taigi, pakaitomis išdėliokite visus ingredientus.
Pasirodo, 2 stiklinės, kurių tūris 250-280 ml.
Daugiau informacijos rasite vaizdo įraše.
Gero apetito!

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
