Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vasarinių cukinijų užkandis: aš jo nekepu, o gaminu 3 kartus per savaitę

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Užkandis skanus tiek šaltas, tiek karštas. Pirmyn, gaminkite šį neįtikėtinai skanų patiekalą, tinkantį pusryčiams, vakarienei ir net šventiniam stalui.

  • Cukinijos – 2 vnt.
  • Svogūnas – 1 vnt.
  • Morkos – 0,5 vnt.
  • Sūris – 100 g
  • Česnakas – 2 skiltelės
  • Krapai
  • Grietinė – 1 valgomasis šaukštas.
  • Majonezas – 1 valgomasis šaukštas.
  • Druska
  1. Cukinijas supjaustykite apskritimais. Jei jos jaunos, lupti nereikia, o sėklų valyti nereikia.
  2. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos arba silikoninio kilimėlio. Galite apsieiti ir be jų, bet tada kepimo skardą patepkite aliejumi.
  3. Atskirame dubenyje sumaišykite smulkiai supjaustytą svogūną, žoleles, sūrį ir česnaką ir ten pat sutarkuokite. Įdėkite šaukštą grietinės ir tokį patį šaukštą majonezo.
  4. Išdėliotus cukinijų apskritimus pasūdykite ir uždenkite paruoštu įdaru (į kurį galite įdėti dešros arba virtos vištienos, Adyghe sūrio ir smulkintų graikinių riešutų).
  5. Jei nemėgstate svogūnų, recepte jų nenaudokite. Bet jei mėgstate, jie turėtų būti tik šiek tiek minkšti.
  6. Kepimo skardą su cukinijomis įdėkite į maždaug iki 190–200 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
Rekomenduojame:  Traškūs agurkai "Globe". Receptas iš SSRS

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.