Sekite mus Facebook'e!
Limonadas su citrusiniais vaisiais ir bet kokiomis uogomis yra labai sveikas, kvapnus ir gaivus. Aš imu agrastus, jie suteikia šiek tiek rūgštumo, o apelsinas – atpažįstamą citrusų natą.
Paruošimui reikės šių ingredientų:
vandens, 2,5 litro;
uogų, 500 g;
apelsinas, 1 vnt;
persikų, 1 vnt;
medaus arba cukraus pagal skonį arba 3 valg.
Paruošimo procesas
Apelsinas kruopščiai nuplaunamas, o žievelė sutarkuojama
.

Patarimas: stenkitės netrinti baltosios masės, kad limonadas dėl jos netaptų kartus.
Minkštimą labai gerai išspauskite, kad gautumėte daug sulčių.

Uogas nuplaukite ir sudėkite į blenderio indą, supilkite švarų vandenį ir susmulkinkite iki vientisos masės.

Ypač mėgstu su agrastais! Ir niekas negali atspėti, iš ko gaminu limonadą. Tiesiog pasigaminkite patys ir patikrinkite, niekas nenuspės.

Mišinį per sietelį perkoškite į puodą, įpilkite vandens ir medaus arba cukraus pagal skonį, apelsinų sulčių ir žievelės.

Nusiųskite limonadą į šaldytuvą, kad atvėstų.
Imkite bet kokių uogų, bet su agrastais gaunasi tiesiog prabangus gėrimas, lengvas, kvapnus ir gaivus.

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.


