Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Varškės užkepėlė su apelsinu, be miltų ir kiaušinių. Sveikas desertas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Varškės troškinys pasirodo labai švelnus, įmirkytas apelsinų minkštimu ir sultimis, labai aromatingas ir sveikas.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– varškės, 500 g;

– manų kruopos, 7 šaukštai;

– sviestas, 100 g;

– kukurūzų krakmolas 3 šaukštai;

– apelsinai, 2 vnt.

Virimo procesas

Galite vartoti bet kokio riebumo varškę.

Blenderio dubenyje sumaišykite minkštą sviestą, varškę, cukrų, manų kruopas ir šaukštą kukurūzų krakmolo ir sutrinkite iki vientisos masės. Palikite 10 minučių, kad grūdai išbrinktų.

Nuo apelsinų nutarkuojame žievelę, vaisius nuvalome nuo viso pertekliaus ir trintuvu apelsinus su 80 g cukraus ir 2 šaukštais krakmolo paverčiame tyrele.

Kepimo indą išklokite pergamentu, išklokite mišinį ir išlyginkite.

Ant viršaus užpilkite apelsinų tyrę.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite troškintuvą apie 1 valandą.

Atvėsinkite pyragą keptuvėje ir išimkite, nuimkite popierių ir padėkite troškintuvą ant lėkštės.

 Pagal skonį troškintuvą galite apibarstyti tarkuotu šokoladu ar kokoso drožlėmis arba gražiai išdėlioti su cukruotais vaisiais ar migdolų žiedlapiais.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.