Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Varškės pakelis ir 25 minutės. Skanus pyragas: receptas be plutos iškočiojimo

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Varškės pyragas – išskirtinis desertas, išpopuliarėjęs dėl savo lengvumo, švelnumo ir nepakartojamo skonio. Pagrindinis šio pyrago ingredientas – varškė, kuri suteikia jam ypatingą tekstūrą ir daro jį lengvesnį už tradicinius sviesto ar grietinės pyragus

.Pagrindinis varškės pyrago privalumas – jo universalumas. Receptą galima keisti priklausomai nuo asmeninių pageidavimų ir turimų ingredientų. Daugelis konditerių eksperimentuoja pridėdami šviežių vaisių, uogų, šokolado ar riešutų, o tai leidžia sukurti unikalias kompozicijas ir patenkinti įvairius skonio pageidavimus.

Papasakosime, kaip paruošti paprastą varškės pyragą

.

Biskvito ingredientai:

  • Kiaušiniai – 4 vnt;
  • druskos – žiupsnelis;
  • Cukrus – 150 g;
  • Varškė – 200 g;
  • Sviestas – 100 g;
  • Miltai – 200 g;
  • Soda – 1 šaukštelis.

Kremo ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: grietinė – 300 g;
  • Virtas sutirštintas pienas – 360 g;
  • Sviestas – 50 g.

Varškės pyrago paruošimas:

Kiaušiniai išplakami kartu su vanile ir klasikiniu cukrumi, plakama iki purios baltos masės. Suberiama druska, varškė, ištirpintas sviestas ir viskas išmaišoma

. Į masę supilama kepimo soda ir miltai ir užminkoma švelni biskvitinė tešla. Padalykite tešlą į 3 lygias dalis, kiekvieną dalį atskirai sudėkite į pergamentu išklotą kepimo formą

Rekomenduojame:  Neįtikėtinai skanūs koldūnai su varške. Paprasčiausias tešlos receptas: verdantis vanduo, be kiaušinių

ir kepkite pyragėlius 180 laipsnių temperatūroje 7-8 minutes. Tada nupjaukite nelygumus ir peiliu suformuokite pyragėlius

. Apkarpas susmulkinkite blenderiu

.

Kremui išplakite grietinę, virintą sutirštintą pieną ir sviestą iki kreminės masės.

Kiekvieną pyragą aptepkite kremu ir surinkite tortą. Torto šonus ir viršų aptepkite kremu ir apibarstykite biskvito trupiniais.

Пачка творога и 25 минут. Вкуснейший торт: рецепт без раскатки коржей

Palikite tortą šaldytuve porai valandų, kad įsigertų ir sustingtų. Gausite lengvą saldų naminį varškės tortą.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *