Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Varškės ir kefyro maišymas. Skanūs varškės paplotėliai pusryčiams: receptas per 5 minutes

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Apie plokštainio ruošimą žinoma gana daug informacijos. Pavyzdžiui, žinome, kad šio patiekalo gaminimo kultūros pradininkai yra Vidurinės Azijos tautos. Paprastai būtent šio žemyno tautos stengėsi sukurti kuo daugiau patiekalų iš plokštainio. Taip gavome lavašą ir kitus patiekalus iš mėsos ir daržovių.

Kartu gaminant maistą labai svarbi plokštainio kokybė. Šis miltinis produktas visada buvo gerbiamas. Todėl į jo ruošimą buvo žiūrima pagarbiai

. Verta pateikti plokštainio kepimo ant kefyro receptą,

Kefyro plokštainio ingredientai:

  • Reikmenys: Tvorogas – 350 g;
  • Kefyras – 350 ml;
  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • Druska – 0,5 šaukštelio;
  • Soda – 0,5 šaukštelio;
  • Augalinis aliejus – 3 šaukštai;
  • Žaliasis svogūnas – 70 g;
  • Miltai – 300 g.

Kefyro plokštainio paruošimas:

Į dubenį su varške supilkite kefyrą, suberkite druską ir sodą, gerai išmaišykite. Į kefyro ir varškės mišinį supilkite augalinį aliejų, toliau maišykite

. Žaliuosius svogūnus supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į kefyro ir varškės mišinį, išmaišykite. Į mišinį persijokite miltus, užminkykite tešlą

Rekomenduojame:  Garsieji burnoje tirpstantys sausainiai. Greitai, lengvai ir skaniai

. Į keptuvę su augaliniu aliejumi dėkite porą šaukštų tešlos, paviršių ištepkite lygiu sluoksniu.

Смешиваю творог и кефир. Вкусные творожные лепешки на завтрак: рецепт за 5 минут

Kepkite pyragėlius iš abiejų pusių po dangčiu, kol taps auksinės spalvos.

Смешиваю творог и кефир. Вкусные творожные лепешки на завтрак: рецепт за 5 минут

Pyragėlius taip pat galite kepti ant sausos keptuvės, tada jie greičiau įgaus auksinę spalvą. Iškepusias tortilijas verta patepti ištirpintu sviestu.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *