Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Varškės apkepas su braškėmis. Namų kepinių su varške receptas: varškės pyragas be miltų

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Varškės apkepas su braškėmis – tai subtilus, kvapnus patiekalas, kuriame natūrali varškė derinama su sultingomis uogomis, taip sukuriant harmoningą skonio ir tekstūros pusiausvyrą. Kepdamos braškės išskiria sultis, kurios įsigeria į varškės masę ir suteikia jai lengvą rūgštelę bei ryškų uogų akcentą.

Šis troškinys tinka vaikų maistui ir tiems, kurie stebi savo mitybą: jame gausu baltymų, nereikia daug cukraus ir yra lengvai virškinamas. Jį galima patiekti šiltą arba atšaldytą, su grietine, medumi arba jogurtu.

Tai universalus desertas – lengvai paruošiamas, sveikas ir galintis papuošti tiek kasdienį, tiek šventinį stalą.

Ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: varškė – 800 g;
  • Kiaušiniai – 4 vnt;
  • grietinė – 200 g;
  • Sviestas – 100 g;
  • Vanilės ekstraktas – 2 šaukšteliai;
  • Cukrus – 150 g;
  • Druska – ¼ šaukštelio;
  • Krakmolas – 50 g;
  • Braškės – 200 g.

Varškės apkepo su braškėmis paruošimas:

Į dubenį su varške įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę, sviestą, vanilės ekstraktą, cukrų, druską ir krakmolą, plakite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės. Masę paskirstyti į pergamentu išklotą formą.

Rekomenduojame:  Sultingi ir skanūs mėsos pyragai. Erdviausios tešlos paslaptys

Ant varškės masės sudėti braškes. Kepkite patiekalą 180 laipsnių temperatūroje 50-55 min.

Творожная запеканка с клубникой. Рецепт домашней выпечки с творогом: сырник без муки
www.youtube.com

Iškepusį patiekalą palikite atvėsti formoje, tada išimkite ir supjaustykite porcijomis.

Творожная запеканка с клубникой. Рецепт домашней выпечки с творогом: сырник без муки
www.youtube.com

Šį apkepą galite gaminti ir su kitomis uogomis arba naudoti šaldytus uogų mišinių variantus.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *