Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Valgykite naktį ir numeskite svorio. Stroinyashka dietinis pyragas – subtilaus skonio, nekenkiantis jūsų figūrai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Avižinis pyragas su varškės įdaru – tai aromatingas, švelnus ir sveikas kepinys, kuriame dera namų jaukumo ir sveikatos skonis. Dėl avižų pagrindo pyragas įgauna ypatingą tekstūrą ir sodrų

skonį

, o varškės įdaras suteikia sultingumo, minkštumo ir lengvos rūgštelės

. Sudėtyje esantys avižų dribsniai suteikia pyragui malonaus grūdėtumo, todėl jis tampa tirštesnis, bet ne sunkus. O varškė – baltymų ir kalcio šaltinis – sudaro erdvų, šiek tiek saldų sluoksnį, kuris puikiai dera su vanilės, cinamono ar net citrusinių vaisių žievelių skoniu.

Lengvai paruošiamas pyragas nusipelno vietos jūsų namų kulinarinėje kolekcijoje.

Tešlos ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: avižiniai dribsniai – 200 g;
  • Pienas – 250 ml;
  • Cukrus – 60 g;
  • augalinis aliejus – 2 valg;
  • Druska – 1 žiupsnelis;
  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • Kepimo milteliai – 2 šaukšteliai.

Įdarui skirti ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: varškė – 500 g;
  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • Pienas – 100 ml;
  • Cukrus – 60 g;
  • Druska – 1 žiupsnelis;
  • kukurūzų krakmolas – 30 g;
  • Citrinos žievelė – 2 šaukšteliai;
  • graikiniai riešutai – 30 g;
  • Šokoladas – 20 g.
Rekomenduojame:  Itališki "Pastelli" sausainiai. Paprastas ir ekonomiškas receptas

Avižinio pyrago paruošimas:

Išmirkykite avižinius dribsnius piene, leiskite jiems išmirkti. Įdarui į varškę įmuškite kiaušinius, supilkite pieną, suberkite cukrų ir druską, kukurūzų krakmolą ir citrinos žievelę

. Visą turinį sumaišykite, išplakite iki vientisos masės panardinamuoju trintuvu. Į avižinius dribsnius supilkite cukrų, druską, raugą, supilkite augalinį aliejų, įmuškite kiaušinius

. Visus komponentus sumaišykite iki vientisos masės. Kepimo formą išklokite pergamentu, uždenkite dugną ir šonus

. ½ tešlos paskirstykite į formą, išlyginkite paviršių. Ant tešlos sluoksnio sudėkite

likusį įdarą

, taip pat jį išlyginkite

. Ant įdaro

sudėkite

likusią tešlos dalį

.

Susmulkinkite graikinius riešutus ir apibarstykite jais pyrago viršų.

Ем на ночь и худею. Диетический пирог "Стройняшка" — нежный вкус без вреда для фигуры

Pyragą kepkite 180 laipsnių temperatūroje 50-55 minutes.

Ем на ночь и худею. Диетический пирог "Стройняшка" — нежный вкус без вреда для фигуры

Ем на ночь и худею. Диетический пирог "Стройняшка" — нежный вкус без вреда для фигуры

Ištirpinkite šiek tiek šokolado ir juo padenkite pyrago viršų. Gausite gardų avižinį pyragą su varškės įdaru.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *