Sekite mus Facebook'e!
Tik lavašas, malta mėsa ir šiek tiek daržovių. Bet jis toks skanus – žodžiais neapsakoma! Paruošiama vos per kelias minutes. Visas kalnas gėrybių, kurias įvertins kiekvienas šeimos narys! Skanu, greita, sotu ir originalu. Tiesiog uždėkite šiek tiek maltos mėsos ant lavašo ir kepkite!

Sudedamosios dalys:
- lavašas/tortilija;
- malta mėsa – 400 g;
- druska, prieskoniai pagal skonį;
- vanduo – 30–40 g;
- kiaušinis – 3 vnt.;
- pomidorų padažas;
- grietinėlė;
- pomidoras;
- agurkas;
- salotos.
Lavašo preparatai
Į faršą įpilkite šiek tiek vandens. Įberkite prieskonių, druskos, išmaišykite. Ant vienos tortilijos pusės paskleiskite 1 valgomąjį šaukštą įdaro. Taip pat galite iš įprasto lavašo išpjauti apskritimus. Išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos, pamirkykite lavašą farše.

Į keptuvę įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Pirmiausia kepkite malta mėsa žemyn, tada apverskite. Užteks poros minučių ant vidutinės ugnies.

Indo surinkimas
Į pomidorų padažą įpilkite grietinėlės (pagal skonį). Galite naudoti ir tik pomidorų padažą. Supjaustykite pomidorą, agurką ir salotas. Užpilkite padažu, sudėkite daržoves.

Susukite. Perpjaukite pusiau ir patiekite!

Tai neįtikėtinai skanu, be to, labai greita ir paprasta! Pasigaminkite nuostabų užkandį, kuris patiks visiems, kurie jį išbandys.

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
