Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Uogas naudoju nuo praėjusių metų. Penkių minučių pyragas – viską greitai sumaišote ir pašaunate į orkaitę.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Senovėje pyrago kepimas moteriškajai šeimos pusei buvo didelis įvykis. Būtent prie pyragų jaunos šeimininkės tobulindavo savo maisto gaminimo įgūdžius.

Pyragai glaudžiai susiję su jaukumo, komforto ir svetingumo sąvokomis

.

Jei svečiai prie slenksčio nesulaukdavo šio pyrago – vadinasi, jis nėra itin laukiamas. Stiprų pyragų prisirišimą prie mūsų šalies kultūros galima atsekti tiesiog visur, net pasakose

. Tačiau ne visada norisi daug laiko skirti pyragų kepimui

.

Todėl parengėme jums paprastą ir greitą uogų pyrago receptą.

Uogų pyrago ingredientai:

  • Vištienos kiaušiniai – 4 vnt;
  • uogos – 250 g;
  • druskos – žiupsnelis;
  • krakmolo – 2 šaukšteliai;
  • cukraus – 180 g;
  • raugo – šaukštelis;
  • vanilinio cukraus – 10 g;
  • miltai – 130 g.

Uogų pyrago paruošimas:

Į dubenį mikseriu įmuškite kiaušinius, suberkite granuliuotą ir vanilinį cukrų bei druską. Šiuo atveju smėlis turi visiškai ištirpti trynių ir baltymų mišinyje

. Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius, birų mišinį persijokite į kiaušinių masę.

Supilkite krakmolą į dubenį su uogomis ir gerai išmaišykite. Supilkite tešlą į 16×26 cm kepimo formą, ant viršaus paskleiskite uogas.

Rekomenduojame:  Mano česnakai žiemą neišdžiūsta ir nesugenda. Papasakosiu, kaip juos laikau: visi išbandyti metodai

Беру ягоду с прошлого года. Пирог "пятиминутка" - всё быстро смешал и в духовку.

Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių temperatūros, pyragą kepkite 45 minutes.

Беру ягоду с прошлого года. Пирог "пятиминутка" - всё быстро смешал и в духовку.

Rezultatas – turime sodrų, minkštą ir kvapnų uogų pyragą.

Беру ягоду с прошлого года. Пирог "пятиминутка" - всё быстро смешал и в духовку.

Pyragas tinka su avietėmis, gervuogėmis, braškėmis ir vyšniomis.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *