Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Troškintos bulvės su mėsa. Kaip tai padaryti labai skaniai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Bulvės ir mėsa – paprasčiausias būdas paruošti skanią vakarienę. Paprastai šie du komponentai puikiai dera tarpusavyje ir visada būna skanūs bei sotūs

. Tačiau bulves su mėsa galima pagaminti skaniau, jei laikysitės tam tikrų receptų. Galite pridėti įdomių prieskonių, sūrių ir kitų produktų. Skonį bulvėms su mėsa suteikia, pavyzdžiui, prieskoninės žolelės – krapai, petražolės, kalendros

. Tinkamai troškinant bulves su mėsa išeina kvapnus švelnus patiekalas, kurį sunku pakeisti kokiu nors sudėtingu. Jei norite biudžetinės sočios vakarienės, verta virti bulves su mėsa.

Troškintų bulvių su mėsa ingredientai:

  • bulvės – 1200 g;
  • kiauliena – 600 g;
  • svogūnas – vnt;
  • augalinis aliejus – 6 šaukštai;
  • lauro lapas – 2 vnt;
  • maltų juodųjų pipirų – žiupsnelis;
  • druskos – ½ šaukštelio.

Troškintų bulvių su mėsa paruošimas:

Svarbu, kad kiauliena būtų ryškiai raudonos spalvos, tada ji bus sultingesnė. Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais, kepkite ant didelės ugnies keptuvėje su augaliniu aliejumi po uždengtu dangčiu

. Nepamirškite mėsos pabarstyti maltais juodaisiais pipirais ir druska. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į kepamą mėsą ir kepkite kartu 5 min.

Rekomenduojame:  Tingus medaus pyragas per 15 minučių. Įperkamiausias receptas: skanus ir paprastas

Nuluptas bulves supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į kepimo skardą kartu su svogūnais ir mėsa. Supjaustytų bulvių neplaukite. Dėl ant bulvių esančio krakmolo keptuvės viduje esantis skystis bus tirštesnis

. Į mėsą ir svogūnus dalimis sudėkite bulves ir lengvai apkepkite

.

Tada į daržoves ir mėsą supilkite 900 ml vandens, įdėkite lauro lapų, prieskonių, druskos ir troškinkite ant vidutinės ugnies 40 minučių.

Тушеная картошка с мясом. Как приготовить её очень вкусно

Troškintas bulves su mėsa geriau patiekti iš karto po virimo. Tai aromatingas ir skanus paprastas patiekalas, kuris tiks visiems.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *