Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Trapūs ir švelnūs! Skaniausias mano vaikystės pyragas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Minkštas pyragas su uogiene nuo seno yra vienas mėgstamiausių ir populiariausių desertų. Ypač toks paprastas ir skanus pyragas su bet kokios uogienės ar džemo įdaru.

Ruošiant reikės tokių ingredientų:

kiaušinių, 3 vnt.;

– miltų, 400 g;

– cukraus, 80 g; –

sviesto, 200 g; – grietinės,

2 šaukštai

; – druskos, žiupsnelis

; – raugo, 10 g; –

bet kokios uogienės, džemo, 800 g.

Paruošimo procesas

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir persijokite

. Miltus sumaišykite su cukrumi, druska, norima vanile

. Į sausą mišinį įtrinkite sviestą ir visą masę sumalkite į trupinius

.

Patarimas: vietoj sviesto galite naudoti kokybišką margariną

.

Džemas ar uogienė turi būti tiršti, ne tepami

. Išplakite kiaušinius su grietine ir supilkite į trupinius. Išminkykite tešlą ir 30 min. padėkite į šaldiklį.

Padalykite tešlą

į

2 dalis.

Vieną iškočiokite ir sudėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Šakute padarykite skylutes

ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.

Kai sausainiai atvės, aptepkite juos uogiene ir sudėkite vieną ant kito.

Rekomenduojame:  Pomidorai mėgsta šviežius pomidorus. Be vandens, druskos ir acto: galima laikyti 2 metus

Viršų galite apibarstyti smulkintais riešutais, kokoso drožlėmis, tarkuotu šokoladu

.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *