Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Toks skanus, kad jį gaminu 3 kartus per savaitę. Nauja sriuba iš paprastų produktų: receptas per kelias minutes, vakarienei ar pietums

Sriubos yra kiekvieno žmogaus mitybos raciono dalis. Beveik kiekviena kultūra turi savo nacionalinę sriubą.

Pati brangiausia pasaulyje sriuba – tai sriuba su gulbių lizdais. Ji gaminama iš valgomų paukščių lizdų, kuriuos stato salanganai (giesmininkų rūšis). Ji gaminama iš valgomų paukščių lizdų, kuriuos salanganai (svirplių rūšis) stato iš savo seilių. Sriuba yra drebučių konsistencijos, švelnaus skonio, šiek tiek rūgštoka. Lizdai renkami sunkiai prieinamose olose, o pats procesas laikomas pavojingu. Lizdų rinkimas griežtai reglamentuojamas, nes salanganų populiacijai reikia laiko atsigauti

. Papasakosime apie biudžetui palankesnę, ne mažiau skanią sriubą, kurią galima pasigaminti nuolat.

Sudedamosios dalys: – Sviestas, šermukšniai, žolė, šermukšniai, šermukšniai, šermukšniai, šermukšniai, šermukšniai:

  • Vištienos šlaunelės – 3 vnt;
  • augalinis aliejus: – 1 vnt;
  • Svogūnas – 1 vnt;
  • morkos – 1 vnt;
  • Vanduo – 2,5 litro;
  • Bulvės – 600 g;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • Miltai – 200 g;
  • Kiaušiniai – 1 vnt;
  • Juodųjų pipirų – žiupsnelis;
  • Žaliųjų svogūnų – ryšulėlis;
  • krapų – saujelė;
  • petražolių – saujelė.

Sriubos paruošimas:

Vištienos šlauneles supjaustykite nedideliais gabalėliais ir 5 min. kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi. Smulkiai supjaustykite svogūną, plonomis plokštelėmis supjaustykite morkas, siųskite jas kepti kartu su šlaunelėmis porą minučių.

Šlauneles ir daržoves užpilkite verdančiu vandeniu, toliau virkite. Nulupkite bulves, vieną gabalėlį įdėkite į puodą nepjaustydami

. Likusias bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į sriubą

. Bulves virkite sriuboje po dangčiu, kol bus paruoštos. Tada iš sriubos ištraukite nepjaustytas bulves ir išminkykite jas iki košės, sudėkite atgal į sriubą.

Į atskirą dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir suplakite

.

Kiaušinį supilkite į miltus, maišykite rankomis, kol atsiras tešlos gumuliukų

. Likusius miltus persijokite per sietelį ir tešlos gumuliukus sudėkite į sriubą

. 5 minutes virkite sriubą po dangčiu. Smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną, krapus ir petražoles ir suberkite į sriubą.

Настолько вкусно, что готовлю его 3 раза в неделю. Новый суп из простых продуктов: рецепт за минуты, на ужин или обед

Gausite puikią zatyurikha sriubą. Tai geras variantas sočiai sriubai pietums.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *