Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tokius koldūnus valgyčiau kasdien. Varenyky su malta mėsa ir sūriu: mažai kas žino šį receptą

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Varenyky – tai patiekalas iš tešlos su įdaru viduje. Priklausomai nuo įdaro, jie gali būti saldūs arba sūrūs

. Vareniki yra populiarūs daugelyje šalių ir kultūrų. Jie ruošiami skirtingais būdais, tačiau pagrindas visada tas pats: plona tešla ir įdaras. Įdaras gali būti įvairus: varškė, bulvės, grybai, uogos ir t. t.
Koldūnų naudingumas priklauso nuo patiekalui gaminti naudojamų ingredientų. Jei koldūnai gaminami iš kokybiškų produktų, jie gali tapti baltymų, vitaminų ir mineralinių medžiagų šaltiniu.

Daugelis žmonių mano, kad koldūnai su malta mėsa jau yra koldūnai

.

Tačiau verta paminėti, kad koldūnai su mėsa ruošiami skirtingai

. pasigaminkime namuose koldūnų su malta mėsa ir sūriu

Ingredientai

:

  • kiaušiniai – 3 vnt;
  • druskos – žiupsnelis;
  • miltų – 400 g;
  • maltos mėsos – 300 g;
  • svogūnas – 2 vnt;
  • druskos – ⅓ šaukštelio;
  • juodųjų pipirų – ⅓ šaukštelio;
  • paprikos – ⅓ šaukštelio;
  • augalinis aliejus – 50 ml;
  • sūris – 100 g;
  • varškės – 2 valg;
  • petražolių – ryšulėlis;
  • krapų – ryšulėlis.
Rekomenduojame:  Tortas su beeringe ir uogų įdaru. Pats skaniausias pyragas, kokį tik esu ragavusi: kaip gaila, kad niekada anksčiau taip neragavau.

Koldūnų paruošimas:

Į tešlą įmuškite kiaušinius su druska ir suberkite miltus. Ant stalo užminkykite elastingą ir nelipnią tešlą

. Smulkiai

supjaustykite

svogūną, sumaišykite su malta mėsa, druska, juodaisiais pipirais, paprika ir augaliniu aliejumi. Tešlą iškočiokite plonu, maždaug 1-2 mm storio sluoksniu.

5-6 cm storio sluoksnį padalykite į ilgas juostas.

Такие вареники ела бы каждый день. Вареники с фаршем и сыром: мало кто знает этот рецепт

Į kiekvieną juostelę nedideliu atstumu viena nuo kitos sudėkite maltos mėsos rutuliukus.

Такие вареники ела бы каждый день. Вареники с фаршем и сыром: мало кто знает этот рецепт

Sudėkite priešingas tešlos dalis, kurios iš anksto buvo suteptos vandeniu. Įdarykite įdaro rutuliukus tešlos viduje, užspausdami tešlą ir tarpuose tarp rutuliukų.

Picos pjaustykle arba paprastu peiliu padalykite juosteles su įdaru į nedidelius koldūnus

.

Такие вареники ела бы каждый день. Вареники с фаршем и сыром: мало кто знает этот рецепт

Antrajam įdarui sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su

varške. Petražoles ir krapus susmulkinkite, suberkite į sūrio mišinį ir sudėkite į konditerinį maišelį. Ant tešlos juostelių, taip pat per atstumą viena nuo kitos, dekoruokite sūrio įdarą.

Panašiai sukurkite koldūnus, bet jau su sūriu.

Такие вареники ела бы каждый день. Вареники с фаршем и сыром: мало кто знает этот рецепт

Koldūnus išvirkite pasūdytame verdančiame vandenyje. Ten taip pat galite įdėti lauro lapą, įpilti šiek tiek augalinio aliejaus.

Rekomenduojame:  Grietinė + kondensuotas pienas = tirpsta burnoje. "Snickers" pyragas

Такие вареники ела бы каждый день. Вареники с фаршем и сыром: мало кто знает этот рецепт

Gausite puikius sultingus mažus koldūnus su mėsa ir sūriu. Juos reikėtų patiekti su grietine, išteptus sviestu.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *