Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tokią sriubą iš maltos mėsos ruošia nedaugelis. Aromatinga ir labai skani sriuba: greitas receptas greitam maistui

Sriuba su malta mėsa – skanus ir sotus patiekalas, kurį galima greitai ir lengvai paruošti. Jis idealiai tinka tiems, kurie vertina naminę virtuvę ir nenori daug laiko skirti maisto gaminimui

. Yra daug sriubos su malta mėsa receptų, kurie gali skirtis ingredientais ir paruošimo būdu. Atsižvelgdami į savo pageidavimus, galite rinktis sriubą su daržovėmis, grūdais ar makaronais. Įdaras taip pat gali būti įvairus: vištienos, kiaulienos, jautienos arba mišrus.

Sriuba su malta mėsa bus puikus pasirinkimas šeimos pietums ar vakarienei.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Sudedamosios dalys: 2 litrai verdančio vandens;
  • faršo – 400 g;
  • kopūstai – 400 g;
  • Svogūnas – 1 vnt;
  • Morkos – 1 vnt;
  • Pomidoras – 1 vnt;
  • saldžioji paprika – 1 vnt;
  • Sviestas – 40 g;
  • Augalinis aliejus – 3 valg;
  • Paprika – 1 šaukštelis;
  • Itališkos žolelės – 1 šaukštelis;
  • džiovintų česnakų – ½ šaukštelio;
  • lauro lapų – 1 šaukštelis.

Sriubos su malta mėsa paruošimas:

Supjaustykite nedideliais kubeliais svogūną, keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinkite, kol taps skaidrus. Smulkiai susmulkinkite kopūstus ir keptuvėje svieste po dangčiu troškinkite 3-4 min.

Į svogūnus sudėkite maltą mėsą, išmaišykite ir pakepinkite

.

Morkas sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite prie svogūnų bei maltos mėsos.

5-7 minutes toliau kepkite kopūstus keptuvėje be dangčio

.

Pomidorą smulkiai supjaustykite ir sudėkite į kopūstus

. Nulupkite paprikos vidų, supjaustykite nedideliais kubeliais ir kepkite kartu su kopūstais ir pomidorais 2-3 min. Porą minučių pakepinę maltą mėsą ir daržoves, į mėsą įberkite paprikos, itališkų žolelių, sauso česnako ir druskos.

Porą minučių pakepinkite maltą mėsą su prieskoniais ir supilkite verdantį vandenį. Šiek tiek pasūdykite kopūstus ir sudėkite juos į sriubą, išmaišykite

. Į sriubą įmeskite lauro lapą ir virkite ant silpnos ugnies 10-15 minučių. Sriubą galite pasūdyti likus porai minučių iki jos virimo pabaigos.

Такой суп из фарша мало кто готовит. Ароматный и очень вкусный суп: быстрый рецепт на скорую руку

Praėjus 5-10 minučių po virimo sriubą galite patiekti pietums arba vakarienei. Patiekalą rekomenduojama pabarstyti žalumynais.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *