Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tirštas ir aromatingas majonezas vos per pusę minutės. Tik 3 receptai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Naminis majonezas visada būna labai skanus, švelnios konsistencijos ir malonaus skonio. Siūlome nedidelį padažų pasirinkimą.

1 padažas:

Kiaušinis, 1 vnt.;

– citrinos sultys, 1 valgomasis šaukštas

; – druska, 1 valgomasis šaukštelis

; – cukrus, 1 valgomasis šaukštelis

; – rafinuotas augalinis aliejus, 250 ml

. Norėdami gauti majonezą „Provanso”, į sudėtį įmaišykite 1 šaukštelį garstyčių. Norint pagaminti „Tartare”, reikia įdėti šiek tiek česnako ir marinuotų agurkų.

Padažas 2:

kiaušinis ir trynys, po 1 vnt.;

– vanduo, 2 šaukštai;

– rafinuotas augalinis aliejus, 400 ml;

– garstyčios, 1 valgomasis šaukštas

; – pusės citrinos sultys

. Sumaišykite visus produktus ir suplakite mikseriu

.

3 padažas:

augalinis aliejus, 150 ml;

– pienas, 150 ml;

– druska pagal skonį;

– garstyčios, 1

šaukštelis; – citrinos sultys, 1-2 šaukštai

. Sumaišykite pieną ir sviestą, plakite 2 minutes,

sudėkite

garstyčias, druską ir plakite 2 minutes.

Jei masė tapo balta ir tiršta, įpilkite citrinos sulčių

ir plakite iki

norimo tirštumo

.

Patarimas: į bet kurį iš šių majonezų galite įmaišyti graikinių riešutų arba žolelių ir išgauti naujų skonių salotų padažams, mėsos ir žuvies patiekalams.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *