Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tirpstanti burnoje Kiaulienos nugarinė su garstyčiomis ir medumi apsilaižysite pirštus

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

Kiaulienos nugarinė be riebalų – 1,2 kg.
Vištienos arba mėsos sultinys – 250 ml.
Česnakai – 1 skiltelė
Medus – 2 valg.
Garstyčios – 1 valgomasis šaukštas.
Svogūnai – 2 vnt.
Druska, pipirai

Paruošimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių
2. Sumaišykite sutrintą česnako skiltelę, medų, garstyčias, druską ir pipirus.
3. Nugarinę gerai ištepkite padažu ir sudėkite į kepimo formą su svogūnų žiedais.
4. Atsargiai supilkite sultinį, uždenkite dangčiu ir kepkite 1 valandą 30 minučių
5. Prieš išimdami mėsą iš orkaitės, patikrinkite, ar ji iškepta, persmeigę ją dantų krapštuku arba metaliniu iešmeliu.

Gero apetito!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.