Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tik bananai ir kakava. Desertas be cukraus ir miltų: visame pasaulyje žinomas receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Bananinis sausainis – lengva ir aromatinga klasikinio kepinio versija, kuriai būdingas natūralus prinokusių bananų saldumas ir sodrus skonis. Dėl pridėtų vaisių tešla įgauna minkštą, švelnią struktūrą ir malonią auksinę spalvą, o pats kepinys išlieka sultingas net ir atvėsęs.

Šį sausainį galima naudoti kaip savarankišką desertą prie arbatos ar kavos arba kaip pyragų, pyragaičių ir kitų sluoksniuotų gaminių pagrindą.

Receptas pasižymi paruošimo paprastumu ir ingredientų prieinamumu, todėl yra paklausus namų virtuvėje.

Papasakosime, kaip paruošti bananinį biskvitą

Ingredientai: 1:

  • Bananai – 3 vnt;
  • kiaušiniai – 4 vnt;
  • kakava – 2 valg;
  • vanilės – žiupsnelis;
  • kildinimo medžiagos – 1 šaukštelis;
  • juodojo šokolado – 100 g;
  • graikiniai riešutai – 40 g.

Bananinių sausainių paruošimas:

Bananus supjaustykite dideliais apskritimais ir sudėkite į kepimo formą. Bananus išminkykite į košę, atskirkite trynius nuo baltymų

. Sudėkite trynius į bananų košę ir išmaišykite. Į košę supilkite kakavą, vanilę ir kepimo miltelius

, išmaišykite. Kiaušinius išplakite iki sodrių stabilių putų,

supilkite

į masę, išmaišykite. Ant masės užbarstykite šokolado griežinėlių ir graikinių riešutų. Kepkite biskvitą 180 laipsnių temperatūroje 35-40 minučių.

Rekomenduojame:  Grill obuolių pyragas: desertinis atradimas vasaros vakarams

Просто бананы и какао. Десерт без сахара и муки: знаменитый на весь мир рецепт

Gausite švelnų minkštą biskvitą be miltų. Tai geras būdas pasigaminti skanų ir sveiką desertą.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *