Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tiesiog užpyliau pieną ant orkaitėje kepamo pyrago! Paprastas sluoksniuotas pyragas su įdaru

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Skanus lietinis pyragas su varškės įdaru yra greitai ir lengvai paruošiamas.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

pieno, 100 ml;

– kiaušinio, 1 vnt.;

– sodos, 0,5 šaukštelio

; – augalinio aliejaus, 50 ml;

– bet kokio acto, 2 šaukštai; –

druskos, žiupsnelis

; – miltų, apie 350 g;

To prepare the filling you need:

Paruošimas

Pieną sumaišyti su kiaušiniu, augaliniu aliejumi, išmaišyti plaktuvu iki vientisos masės

. Druska ir supilti actą, supilti kepimo sodą, išminkyti.

Įpilti miltų dalis, išminkyti minkštą tešlą

.

PatarimasTešla turi būti minkšta ir elastinga, todėl nedėkite per daug miltų.

Įdėkite tešlą į maišelį arba suvyniokite į maistinę plėvelę

. Dėkite į šaldytuvą bent 2 valandoms, bet geriausia – per naktį.

Sumaišykite varškę su stambiai tarkuotu kietuoju sūriu

. Ištirpinkite 80 g sviesto.

Išimkite tešlą, padalykite ją į 12 dalių.

Kiekvieną dalį iškočiokite į formos skersmens sluoksnį, patepkite ištirpintu sviestu ir sudėkite vieną ant kitos.

Kepimo formą

ištepkite

augaliniu aliejumi, išdėliokite tešlos sluoksnius, patepkite sviestu.

Rekomenduojame:  Neįtikėtinas varškės apkepas. Nerealus skanumas prie arbatos!

Sluoksnius aptepkite įdaru – varške ir sūriu

. Formoje esantį pyragą supjaustykite serviravimo kvadratėliais, bet nepjaustykite iki galo, patepkite sviestu.

Я просто залила молоком пирог в духовке! Простая слоистая выпечка с начинкой

Я просто залила молоком пирог в духовке! Простая слоистая выпечка с начинкой

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros ir kepkite apie 25-30 minučių, kol pyragas bus paruoštas

. 10 minučių prieš tai, kai pyragas bus paruoštas, užpilkite pyragą pienu ir kepkite, kol jis iškeps.

Я просто залила молоком пирог в духовке! Простая слоистая выпечка с начинкой

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *