Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tiesiog į verdantį vandenį įpilkite majonezo. Minkšti ir purūs bulvių paplotėliai: mano vyrui jie patiks

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Bulviniai pirožkai – tradicinis rusų virtuvės patiekalas, kuris gali būti puikus pasirinkimas užkandžiui ar pagrindiniam patiekalui. Juos lengva paruošti ir galima pritaikyti įvairiems skoniams bei pageidavimams

. Be to, bulvių pirožki yra švelnios tekstūros ir sodraus skonio, todėl puikiai dera su įvairiais padažais ir priedais.

Juos galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba kaip priedą prie kitų patiekalų.

Atskleisime paslaptį, kaip iškepti minkštus ir purius bulvių pyragėlius.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Vanduo – 400 ml;
  • majonezo – 5 valg;
  • miltai – 1200 g;
  • geriamoji soda – šaukštelis;
  • druskos – 2 šaukšteliai;
  • augalinis aliejus – valgomasis šaukštas;
  • bulvės – 500 g;
  • svogūnas – 2 vnt;
  • pienas – 100 ml.

Bulvių paplotėlių paruošimas:

Į puodą užvirinkite vandenį, įpilkite majonezo ir ant silpnos ugnies virkite iki vientisos masės.

Просто добавьте майонез в кипящую воду. Мягкие и пышные картофельные пирожки: муж в восторге

Majonezo skystį supilkite į atskirą dubenį, persijokite visus miltus ir sodą

, įberkite šaukštą druskos ir užminkykite minkštą, elastingą tešlą

.

Į tešlą supilkite augalinį aliejų ir toliau minkykite.

Просто добавьте майонез в кипящую воду. Мягкие и пышные картофельные пирожки: муж в восторге

Palikite tešlą po rankšluosčiu 20 minučių.

Rekomenduojame:  Burokėlių salotos kiekvienai dienai. Tiesiog skanu: paprastas ir skanus receptas

Tuo metu nulupkite prieš tai virtas bulves. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje augaliniame aliejuje, kol lengvai apskrus.

Į virtas bulves sudėkite pakepintus svogūnus ir druską ir išmaišykite į bulvių košę

.

Į įdarą supilkite pieną ir išmaišykite.

Просто добавьте майонез в кипящую воду. Мягкие и пышные картофельные пирожки: муж в восторге

Padarykite nedidelius tešlos gabalėlius, iškočiokite juos į storus paplotėlius. Į kiekvieną plokštainį dėkite įdaro ir užspauskite košę viduje.

Просто добавьте майонез в кипящую воду. Мягкие и пышные картофельные пирожки: муж в восторге

Kepkite paplotėlius keptuvėje dideliame kiekyje augalinio aliejaus, kol iš abiejų pusių taps auksiniai.

Просто добавьте майонез в кипящую воду. Мягкие и пышные картофельные пирожки: муж в восторге

Rezultatas – gardūs purūs kepti paplotėliai su bulvių įdaru. Jie bus puikus būdas sočiai pavalgyti arba papietauti.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *