Sekite mus Facebook'e!
Jau seniai ieškojau tokio recepto!
Sudedamosios dalys:
- miltai – 300 g.
- cukrus – 1 puodelis
- sviestas – 200 g.
- kiaušiniai – 4 vnt.
- vanilinis cukrus – 10 g.
- soda – 0,5 arb. šaukštelio druskos – žiupsnelis

Paruošimas:
- Sumaišykite suminkštintą sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmuškite kiaušinius, druską ir sodą, išmaišykite. Suberkite miltus (miltų kiekį kontroliuokite patys), įmuškite kiaušinius.
- Tešla turi būti kaip stori blynai. Įdėkite tešlą į šaldytuvą 30 minučių. Šaukštu užpildykite formą ir kepkite iki auksinės rudos spalvos, atvėsinkite ir užpilkite virintu kondensuotu pienu.
Skanaus!

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
