Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tešla trapiems riešutams, tokie patys kaip vaikystėje

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jau seniai ieškojau tokio recepto!

Sudedamosios dalys:

  • miltai – 300 g.
  • cukrus – 1 puodelis
  • sviestas – 200 g.
  • kiaušiniai – 4 vnt.
  • vanilinis cukrus – 10 g.
  • soda – 0,5 arb. šaukštelio druskos – žiupsnelis

Paruošimas:

  1. Sumaišykite suminkštintą sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmuškite kiaušinius, druską ir sodą, išmaišykite. Suberkite miltus (miltų kiekį kontroliuokite patys), įmuškite kiaušinius.
  2. Tešla turi būti kaip stori blynai. Įdėkite tešlą į šaldytuvą 30 minučių. Šaukštu užpildykite formą ir kepkite iki auksinės rudos spalvos, atvėsinkite ir užpilkite virintu kondensuotu pienu.

Skanaus!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Rekomenduojame:  Skanus, paprastas ir ekonomiškas. Pyragas be kepimo per 15 minučių