Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Taip gaminama brangiame prancūzų restorane. Sultingi vištienos suktinukai: šefas dalijasi receptu

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vištiena yra populiarus ir nebrangus baltymų šaltinis.

Vištiena taip pat yra vitaminų A, C, E, B grupės vitaminų ir mineralų, tokių kaip geležis, cinkas ir selenas, kurie yra svarbūs gerai sveikatai, šaltinis.

Tačiau verta prisiminti, kad vištienos gaminimo būdas gali turėti įtakos jos maistinei vertei

.

Pavyzdžiui, keptoje vištienoje gali būti daugiau riebalų ir kalorijų nei virtoje ar keptoje ant grotelių. Papasakosime, kaip skaniai ir sveikai paruošti vištieną – pasigaminkite vištienos suktinukus.

Vištienos suktinukų ingredientai:

  • Vištienos filė – 1 kg;
  • druskos – ½ šaukštelio;
  • lydytas sūris;
  • morkos – vnt;
  • kietasis sūris – 270 g;
  • žaliasis svogūnas – ryšulėlis;
  • petražolių – ryšulėlis;
  • grietinė – 200 g;
  • salotų lapai;
  • pomidoras – 3 vnt;
  • agurkų – vnt;
  • alyvuogės – 100 g;
  • mocarela – 200 g.

Vištienos suktinukų paruošimas:

Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, po plėvele kruopščiai išmuškite plaktuvu. Kepsnelius pasūdykite ir papipirinkite, ant kiekvieno uždėkite po gabalėlį lydyto sūrio

. Suktinuku paskirstykite lydytą sūrį po visą kepsnelių paviršių.

Rekomenduojame:  Pagal šį receptą pasimėgaukite mėsa. Sultinga krūtinėlė orkaitėje: galite gauti kuo pigesnę mėsą

Так готовят в дорогом французском ресторане. Сочные куриные рулеты: шеф-повар поделился рецептом

Morkas sutarkuokite smulkia tarka, o 200 g kietojo sūrio – stambia tarka

. Susmulkinkite žaliuosius svogūnus ir petražoles ir sudėkite juos į dubenį su sūriu ir morkomis

.

Į mišinį įpilkite grietinės ir gerai išmaišykite.

Так готовят в дорогом французском ресторане. Сочные куриные рулеты: шеф-повар поделился рецептом

Mišiniu aptepkite vištienos kepsnelius, išsklaidykite jų paviršių ir į vidų suvyniokite įdarą.

Так готовят в дорогом французском ресторане. Сочные куриные рулеты: шеф-повар поделился рецептом

Vištienos suktinukus sudėkite į kepimo formą, iš anksto pateptą augaliniu aliejumi

. 190 laipsnių temperatūroje suktinukus kepkite pusvalandį

.

Так готовят в дорогом французском ресторане. Сочные куриные рулеты: шеф-повар поделился рецептом

Tuo metu dubenyje suplėšykite salotų lapus, savavališkai supjaustykite pomidorus ir agurką. Sūrį sutarkuokite stambia tarka, sumaišykite su likusiomis salotomis

. Į salotas sudėkite alyvuoges, augalinį aliejų ir druską, išmaišykite. Į iškeptus suktinukus įtrinkite mocarela ir kepkite dar 15 minučių.

Так готовят в дорогом французском ресторане. Сочные куриные рулеты: шеф-повар поделился рецептом

Rezultatas – sultinga ir minkšta įdaryta vištiena.

Так готовят в дорогом французском ресторане. Сочные куриные рулеты: шеф-повар поделился рецептом

Prie šio patiekalo tinka paprastos daržovių salotos.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *