Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tai skaniausia kada nors mano matytos žuvies vakarienė. Įmeskite viską į keptuvę 30 minučių ir pamirškite.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Žuvies vakarienė gali būti sveika, jei ją tinkamai paruošite. Nebūtina pirkti brangios lašišos ar tuno. Užtenka nusipirkti, pavyzdžiui, jūros velnių

. Jūros velnias (arba jūros vilkas) yra žuvis, kurioje yra daug naudingų medžiagų. Ji turi daug vitaminų D ir E, taip pat B grupės vitaminų. Jūros ešeriuose gausu omega-3 riebalų rūgščių, kurios padeda gerinti širdies ir kraujagyslių bei nervų sistemų veiklą, taip pat turi priešuždegiminį poveikį. Jūros ešerys taip pat turi mineralinių medžiagų, tokių kaip kalis, kalcis, magnis, fosforas, geležis ir kt. Jie padeda stiprinti kaulus ir dantis, gerina raumenų ir nervų sistemos veiklą.

paruoškime vakarienei troškintą jūros ešerį.

Sudedamosios dalys:

  • Jūros ešerys – 3 vnt;
  • svogūnas – 2 vnt;
  • saldžioji paprika – 1 vnt;
  • pomidoras – 1 vnt;
  • citrina – ⅓ vnt;
  • sviestas – 50 g;
  • estragono – žiupsnelis;
  • juodųjų pipirų žirneliai – 6 vnt;
  • rūkytos paprikos – 1,5 šaukštelio;
  • druskos – 2 šaukšteliai;
  • cukraus – 1 šaukštelis;
  • vandens – 100 ml.

Troškintų jūros ešerių paruošimas:

Rekomenduojame:  Mėsos pyragas keptuvėje per 5 minutes, nereikia kepti. Greitai paruošiamas atvykstantiems svečiams

Išvalykite jūros ešerį iš vidaus, pašalinkite galvą, pelekus ir uodegą, kiekvieną skerdeną padalykite į 3 lygias dalis. Supjaustykite svogūno žiedus, taip pat citrinos, pomidoro pusžiedžius, supjaustykite didelius nuluptos saldžiosios paprikos kubelius

. Į keptuvę sudėkite dalį pomidorų pusžiedžių, svogūno ir citrinos žiedų, dalį saldžiosios paprikos. Žuvį sudėkite ant daržovių lėkštės, uždenkite likusia pomidorų, svogūnų, citrinų ir paprikų dalimi.

Kiekvieną pusę aptepkite gabalėliais sviesto. Žuvį ir daržoves pabarstykite estragonais, juodaisiais pipirais, rūkyta paprika, druska ir cukrumi.

Вкуснее обеда из рыбы я не видела. Все закинули в сковороду на 30 минут и забыли

Supilkite į keptuvę vandenį, uždenkite dangčiu ir užvirkite ant vidutinės ugnies. Tada troškinkite žuvį keptuvėje po dangčiu 25-30 minučių.

Вкуснее обеда из рыбы я не видела. Все закинули в сковороду на 30 минут и забыли

Gausite aromatingą gražų jūros ešerių patiekalą. Šiam receptui galite naudoti ir kitas upių ar jūrų žuvis.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *