Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tai pati skaniausia vištienos krūtinėlė, kokią kada nors esu valgęs. Sultingas mėsos kolobokas su bulvių įdaru

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vištienos krūtinėlėje yra daug baltymų. Kartu krūtinėlėje yra nedaug riebalų, o tai ypač palankiai vertina mitybos specialistai. Šis produktas dažnai rekomenduojamas lieknėjant ir atsigaunant. Tačiau, kaip rodo praktika, ilgą laiką valgyti vištienos krūtinėlę sunku. Dažniausiai teigiama, kad krūtinėlė yra sausa

. Vištienos krūtinėlės sausumą lemia tai, kad joje yra mažai riebalų. Termiškai apdorojant riebalai ištirpsta, todėl mėsa tampa sausa ir net „guminė”. Yra išeitis iš šios situacijos – krūtinėlę galima paruošti pagal specialius receptus. Papasakosime jums apie vieną iš tokių gaminimo būdų.

Keptos vištienos kolobokų ingredientai:

  • Vištienos krūtinėlė – 900 g;
  • Svogūnai – vnt;
  • petražolių – 1 žiupsnelis;
  • Žalioji paprika – vnt;
  • Raudonoji paprika – vnt;
  • česnakas – 3 skiltelės;
  • malti pipirai;
  • Juodieji pipirai;
  • pipirmėčių kmynai;
  • Druska;
  • Alyvuogių aliejus – 10 ml.

Įdaro ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: Bulvės – 4 vnt;
  • tarkuotas čederio sūris – 50 g;
  • Druska.

Padažo ingredientai:

  • Pomidorų pasta – 1 valgomasis šaukštas;
  • Vanduo – 200 ml.

Keptos vištienos kolobokų paruošimas:

Rekomenduojame:  Tokius koldūnus valgyčiau kasdien. Varenyky su malta mėsa ir sūriu: mažai kas žino šį receptą

Nuluptas bulves supjaustykite mažais gabalėliais ir virkite, kol bus paruoštos. Vištienos filė supjaustyti nedideliais gabalėliais, svogūną perpjauti pusiau

. Susmulkinti petražoles, atsikratyti žaliosios ir raudonosios paprikos vidų, supjaustyti. Česnako skilteles

susmulkinkite

plokštelėmis, sudėkite į blenderį prie svogūnų, petražolių ir paprikų

. Daržoves susmulkinkite iki vientisos masės, perkelkite į kitą dubenį. Panašiai susmulkinkite į maltą mėsą, abi mases sumaišykite į vieną.

Это самая вкусная куриная грудка, которую я когда-либо ела. Сочные мясные колобки с картофельной начинкой

Į maltą mėsą įberkite maltų ir juodųjų pipirų, druskos ir kmynų, supilkite aliejų ir išmaišykite. Uždenkite faršą maistine plėvele ir palikite 30 minučių. Sutarkuokite

virtas bulves

.

Į bulvių košę sutarkuokite sūrį, pagardinkite druska ir išmaišykite

. Iš bulvių košės suformuokite rutuliukus, o iš maltos mėsos – tokius pat rutuliukus.

Это самая вкусная куриная грудка, которую я когда-либо ела. Сочные мясные колобки с картофельной начинкой

Iš maltos mėsos rutuliukų rankomis suformuokite plokščius pyragėlius, į kuriuos sudėti bulvių rutuliukai.

Это самая вкусная куриная грудка, которую я когда-либо ела. Сочные мясные колобки с картофельной начинкой

Uždarykite bulvių kukulius maltos mėsos paplotėliuose ir sudėkite juos į kepimo formą. Padažui į pomidorų pastą įpilkite vandens, mišinį supilkite į mėsos kukulius.

Это самая вкусная куриная грудка, которую я когда-либо ела. Сочные мясные колобки с картофельной начинкой

Kepkite indą 220 laipsnių temperatūroje 15 minučių. Sutarkuokite sūrį, apibarstykite kolobokus ir kepkite dar 15 minučių.

Rekomenduojame:  Šiame recepte nėra nieko nereikalingo. Mėtos orkaitėje: kaip padaryti žuvį sultingesnę ir auksinę

Это самая вкусная куриная грудка, которую я когда-либо ела. Сочные мясные колобки с картофельной начинкой

Rezultatas – gardūs sultingi mėsos kolobokėliai su bulvių įdaru. Patiekalas puikiai tinka šventiniam stalui.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *