Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tai lygiai taip pat, kaip ir jūra. Aš išmokau tešlą iš žvejų

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Moiwa yra skani, sotumo ir švelnumo žuvis. Vienintelis trūkumas – kvapas, ypač termiškai apdorojant. Tuomet po kepimo pusę dienos reikia vėdinti butą. Tačiau, pasirodo, yra išeitis iš šios situacijos. Reikia specialaus marinato, sūraus ir aštraus. Taip pat tešlos.

Paruoškite:

  • Paruoškite: 1 kg kapinų;
  • 4 kiaušinių;
  • 20 ml pieno;
  • 2 šaukštai sojų padažo;
  • 1 valgomasis šaukštas acto;
  • 5 česnako skiltelės;
  • 80 g kvietinių miltų;
  • 80 g kukurūzų miltų;
  • 80 g manų kruopų;
  • augalinis aliejus;
  • druska, pipirai.

Rinkitės kuo šviežesnę žuvį. Šaldytos geriau neimti, bet jei nėra kitos išeities, pirmiausia įdėkite į šaldytuvą, kad atšiltų, o tada jau patikrinkite kokybę. Teisingas atšildymo procesas yra pusė sėkmės. Jei pasirodys, kad jis pasenęs, galite jį išmesti.

Suradę tinkamą žuvį pradėkite ruošti maistą:

Išvalykite žuvį (pašalinkite galvas ir vidurius).

Kiekvieną žuvį įtrinkite česnaku ir sojų padažu bei actu ir aliejumi. Palikite 20-30 minučių.

Tuo pat metu iš pieno, suplakto su kiaušiniais, padarykite tešlą. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus ir manų kruopas.

Kad žuvis būtų tobula, reikia naudoti daug lieso kepimo aliejaus. Žuvį merkite į miltų ir manų kruopų mišinį, tada į kiaušinį ir vėl į miltus. Dėkite į keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių.

Rekomenduojame:  Skaniausias naminis likeris per 1 dieną: bruknių arba vyšnių

Patiekite su citrina ir žolelėmis.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 1 / 5. Balsų skaičius: 2

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *