Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šventinis žydų sumuštinis. Praverčia bet kokioje situacijoje: klasikinis receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Žydiški sumuštiniai yra tradicinis žydų virtuvės patiekalas

. Žydiškų sumuštinių istorija siekia kelis šimtmečius. Pirmą kartą patiekalas, panašus į žydiškus sumuštinius, paminėtas Rytų Europos žydų bendruomenėje. Tuomet sumuštiniai buvo gaminami iš turimų produktų ir patiekiami kaip greitas užkandis ar pusryčiai.

Laikui bėgant žydiškų sumuštinių receptai tapo įvairesni. Į juos imta dėti naujų ingredientų, pavyzdžiui, šprotų, silkės, foršmako ir kt.

Šiandien žydiški sumuštiniai populiarūs visame pasaulyje. Yra daugybė žydiškų sumuštinių receptų, kurie patenkins kiekvieno skonį

. Papasakosime apie klasikinį žydiško sumuštinio receptą.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Šikšnosparnis – 1 vnt;
  • Virti kiaušiniai – 3 vnt;
  • Sūris – 150 g;
  • Tunas – 180 g;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Juodųjų pipirų – žiupsnelis;
  • Provanso žolelių – žiupsnelis;
  • džiovintų česnakų – žiupsnelis;
  • paprikos – žiupsnelis;
  • Majonezas – 3 šaukštai;
  • Augalinis aliejus.

Žydiško sumuštinio paruošimas:

Supjaustykite duoną plonomis riekelėmis, patepkite augaliniu aliejumi. Batoną pabarstykite Provanso žolelėmis, kepkite ant sausos keptuvės, kol taps auksinės spalvos.

Virtus kiaušinius sutarkuokite stambia tarka

Rekomenduojame:  Sumaišykite obuolius su manų kruopomis. Taip pasigaminsite skanių ir sočių blynų.

.

Pagal skonį susmulkinkite žaliąjį svogūną ir įmaišykite į kiaušinius.

Iš tuno nusausinkite skystį ir jo gabalėlius

sudėkite

į kiaušinius ir svogūnus

.

Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, suberkite į mišinį, pabarstykite druska, juodaisiais pipirais, džiovintais česnakais ir paprika.

Праздничный Еврейский бутерброд. Выручает в любой ситуации: классический рецепт

Mišinį pertepkite majonezu ir užtepkite ant duonos. Supjaustykite agurką plonais griežinėliais ir uždėkite ant sumuštinio įdaro.

Праздничный Еврейский бутерброд. Выручает в любой ситуации: классический рецепт

Belieka tik papuošti sumuštinius krapais. Pasirodo, tai geras šventinio užkandžio variantas.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *