Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Švelnus biskvito ritinys su obuoliais orkaitėje. Paprastas kepimas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Obuolių suktinukas – tai desertas, kurį sudaro plona tešla ir obuolių įdaras. Tešla gali būti iš sluoksniuotos tešlos, mielinės arba smėlio tešlos. Įdaras paprastai gaminamas iš šviežių arba keptų obuolių, sumaišytų su cukrumi, cinamonu ir kitais prieskoniais. Suktinukas kepamas, kol įgauna auksinę spalvą, ir patiekiamas šiltas arba atšaldytas.

Priklausomai nuo regiono ir gaminimo tradicijų, šis patiekalas gali turėti įvairių variantų. Pavyzdžiui, rusų virtuvėje obuolių vyniotinis dažnai gaminamas iš mielinės tešlos su daug įdaro.

Europos virtuvėje populiarūs suktinukai iš sluoksniuotos tešlos su plonu įdaro sluoksniu.

Pasigaminkime savo obuolių suktinuką

Tešlos ingredientai:

  • Kiaušiniai – 4 vnt;
  • druskos – žiupsnelis;
  • Cukrus – 120 g;
  • Vanilinio cukraus – 10 g;
  • Miltai – 120 g;
  • Kepimo milteliai – ½ šaukštelio.

Įdarui skirti ingredientai:

  • Obuoliai – 5 vnt;
  • Cukrus – 2 valg.

Obuolių vyniotinio paruošimas:

Obuolius nulupkite nuo žievelės ir šerdies, sutarkuokite stambia tarka ir sumaišykite su cukrumi. Į obuolių

mišinį

pagal skonį galima įberti cinamono arba citrinos sulčių

Rekomenduojame:  Švelnus ir skanus dangiškas pyragas. Saldus kulinarinis debesėlis

. Tešlai kiaušinius su druska plakite mikseriu apie 10-12 minučių, palaipsniui į mišinį suberkite vanilinį cukrų.

Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius, pamažu persijokite į kiaušinių masę, išminkykite tešlą iš viršaus į apačią.

Kepimo skardą

ištepkite

pergamentu

, patepkite

sviestu, tolygiu sluoksniu

paskirstykite

obuolių

įdarą

.

Ant obuolių įdaro

supilkite

tešlą, paskleiskite

ją ant viršaus.

Kepkite biskvitą 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių. Tada perkelkite biskvitą ant pergamento ir susukite į ritinėlį.

Нежный бисквитный рулет с яблоками в духовке. Простая выпечка

Atvėsusį suktinuką galite apibarstyti cukraus pudra. Gausite aromatingą minkštą obuolių suktinuką.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *