Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Svajonių“ vakarienė: kas sugalvojo šį receptą, nusipelno medalio

svajonių vakarienė
Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Įsivaizduokite: paprasta bulvė ir 2 kiaušiniai, ir aš pagaminau kulinarinį šedevrą! Šis receptas toks išradingas, kad nusipelno didžiausio pagyrimo. Lengva, greita ir neįtikėtinai skani vakarienė!

Sudedamosios dalys:

Bulvių tešla:

  • Svogūnas 1 vnt.
  • Morka 1 vnt.
  • Druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
  • Aliejus kepimui
  • Bulvės 1 kg.
  • Petražolės 1 ryšelis
  • Kiaušiniai 2 vnt.
  • Miltai 5 valg. šaukštai.

Įdaras:

  • Svogūnas 1 vnt.
  • Baklažanas 1 vnt.
  • Aliejus kepimui
  • Grybai ir pievagrybiai
  • Druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
  • Kremas 100 ml
  • Kietasis sūris 100 g

Paruošimas:

Bulvių tešla:

Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, kol taps permatomas. Sudėkite tarkuotas morkas ir kepkite kelias minutes. Galiausiai įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.

Nulupu ir supjaustau bulves gabalėliais, išverdu pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, ir sutrinu. Sudedu svogūnų ir morkų mišinį, išmaišau. Smulkiai supjaustau petražoles ir sumaišau su bulvėmis. Atskirame dubenyje plaktuvu išplaku kiaušinius, supilu į bulves ir išmaišau. Galiausiai suberiu miltus ir gerai išmaišau.

Įdaras:

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, kol taps permatomas. Sudėkite smulkiai supjaustytą baklažaną ir kepkite kelias minutes, maišydami.

Rekomenduojame:  Vasarinių cukinijų užkandis: aš jo nekepu, o gaminu 3 kartus per savaitę

Tada suberiu gabalėliais supjaustytus pievagrybius, išmaišau, apkepinu. Druskos, pipirų pagal skonį. Supilu grietinėlę ir, maišydama, kepu kelias sekundes. Įdarą perkeliu į gilų dubenį.

Įdarui sutarkuokite kietąjį sūrį ir išmaišykite.

Iš bulvių tešlos suformuoju paplotėlį, dedu jį ant miltais pabarstyto stalo, užtepu įdarą, suspaudžiau ir suformuoju paplotėlius.

Įkaitinu aliejų keptuvėje ir kepu iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Sudedu ant popierinių rankšluosčių, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.

Skanaus!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 3.7 / 5. Balsų skaičius: 3

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.