Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sūryme esantys lašiniai su kebabų skoniu! „Penkių minučių salotos” – puikus užkandis visoms progoms

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Aromatingas ir pikantiškas šašlykų skonio lašinių užkandis puikiai tinka ir užkandžiams, ir sumuštiniams, ir net šventiniam stalui.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

  • lašinių (šoninės), 1,5 kg;
  • vandens, 1 litras;
  • druskos, 100 g;
  • lauro lapų, 3 vnt;
  • pipirų, 15 vnt;
  • kvapieji pipirai, 6 vnt;
  • kebabų prieskonių, 1 šaukštelis;
  • krapų ir petražolių po vieną šakelę kiekvienam stiklainiui.

Kepimo procesas

Supjaustykite lašinius gabaliukais – ne mažais ir ne dideliais. Nepamirškite lašinių nuplauti ir nusausinti popieriniais rankšluosčiais.

Svogūnus – žiedais

. Į puodą su vandeniu sudėkite visus prieskonius ir druską, užvirkite ir virkite 4 minutes.

Į švarius stiklainius (500 arba 700 g) sudėkite žoleles ir česnako skilteles pagal skonį.

Sudėkite lašinius į stiklainius, gabalėlius sandariai sudėkite

. Užpilkite lašinius šaltu sūrymu iki viršaus.

Uždenkite stiklainius dangteliais ir palikite kambario temperatūroje 2 dienas.

Iš stiklainių nukoškite marinatą

.

Labai gerai išpilkite visą skystį

. Paruoškite naują marinatą iš vandens ir 100 g druskos (1 litrui). Užvirinkite, virkite 4 minutes ir atvėsinkite

. Supilkite į stiklainius, užsukite dangtelius ir padėkite į šaldytuvą 3 dienoms.

Rekomenduojame:  Vinaigrette "Classic". Daugelis žmonių net nežino, kaip jį tinkamai paruošti: skanu, paprasta ir sveika.

Išimkite lašinių gabalėlius iš stiklainių, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais, suvyniokite į pergamentą arba foliją ir laikykite šaldiklyje

.

Сало в рассоле со вкусом шашлыка! «Пятиминутка» идеальная закуска на все случаи жизни

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *