Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sūrio pyragaičiai su manų kruopomis: kaip juos pagaminti minkštus ir raugintus. Paprastas receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sūrio pyragaičiai su manų kruopomis yra populiarus Rytų Europos virtuvės patiekalas, kuriame dera paprastas paruošimas ir nepakartojamas skonis. Sūrio pyragėliai yra kažkas tarpinio tarp apkepų ir apkepų, jie gaminami iš varškės, manų kruopų ir kiaušinių.

Pagrindinis šio patiekalo privalumas tas, kad jis gali būti puikūs pusryčiai, tačiau tinka ir desertui ar užkandžiui.

Varškė yra pagrindinė sudedamoji dalis, kuri suteikia pyragėliams nepakartojamą tekstūrą ir sodrų skonį. Į tešlą dedamos manų kruopos suteikia sūrio pyragėliams daugiau oro ir minkštumo. Ji taip pat padeda surišti masę, todėl sūrio pyragėlius lengviau formuoti.

Sudedamosios dalys:

  • varškė – 100 g;
  • kiaušinis – 1 kiaušinis
  • vanilino – 5 g;
  • cukrus – 2 šaukštai;
  • manų kruopos – 35 g.

Sūrio pyragėlių su manų kruopomis paruošimas:

Išplakite varškę su kiaušiniu panardinamuoju maišytuvu, tada supilkite cukrų, vaniliną ir manų kruopas, gerai išmaišykite. Formuokite nedidelius

varškės

file’us

. Pabarstykite sūrelius miltais, keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus. Stikline suformuokite iš sūrelių kukulaičius

Rekomenduojame:  Salotos "Catherine" šventiniam stalui. Paprasta paruošti, bet kaip skanu

. Kepkite sūrelius iš abiejų pusių, kol paruduos.

Сырники с манкой: как приготовить их нежными и румяными. Простой рецепт

Gausite skanius paprastus sūrio pyragėlius kiekvienai dienai. Juos galima patiekti su grietine, kondensuotu pienu, uogiene.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *