Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sunku patikėti, kad jie be mėsos. Pasninko kotletai: neįprastas receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kotletus gali gaminti beveik kiekvienas Europos ir NVS šalių virėjas. Maža to, net ir Azijos gyventojai noriai mėgaujasi įvairiais kotletais.

Beje, kotletai be mėsos gali būti skanūs nepaisant daugelio išankstinių nuostatų. Kalbame konkrečiai apie daržovių kotletus, o ne apie sojos pagrindu pagamintus mėsos pakaitalus. Tinkamai paruošti bulvių, kopūstų, svogūnų kotletai yra naudingi organizmui.

Daržovių kotletai populiarūs ne tik tarp vegetarų, bet ir tarp religingų žmonių, nes per gavėnią mėsos valgyti negalima.

Parodysime, kaip galima paruošti bulvių kotletus

.

Bulvių kotletų ingredientai:

  • Bulvės – 350 g;
  • grikiai – 100 g;
  • svogūnai – 100 g;
  • Morkos – 100 g;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • Paprikos;
  • Prieskoniai;
  • maltų juodųjų pipirų;
  • Džiovintas česnakas;
  • Miltai – 2 šaukštai.

Bulvių kotletų paruošimas:

Išvirkite bulves, taip pat grikius. Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka

. Keptuvėje augaliniame aliejuje apkepkite svogūnus, kol taps auksiniai, sudėkite morkas. Nuluptas virtas bulves sutarkuokite stambia tarka

. Į bulvių masę suberkite grikius ir keptas daržoves. Į maltą mėsą suberkite druską, papriką, daržovių prieskonius, maltus juoduosius pipirus ir džiovintus česnakus, išmaišykite

Rekomenduojame:  Sužavi kiekvieną, kuris jo paragauja. Salotos "Moters paslaptis"

. Į tą pačią vietą įberkite šaukštą miltų ir išminkykite kotletų masę.

Сложно поверить, что они без мяса. Постные котлеты: необычный рецепт

Miltus supilkite į atskirą dubenėlį ir suformuotus mažus kotletus apvoliokite juose.

Сложно поверить, что они без мяса. Постные котлеты: необычный рецепт

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite kotletukus. Kepkite kotletus ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.

Сложно поверить, что они без мяса. Постные котлеты: необычный рецепт

Leiskite aliejui nubėgti nuo kotletų ant popierinio rankšluosčio. Patiekalą galima patiekti atskirai arba kartu su garnyru – makaronais, salotomis.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 2

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *