Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sumaišykite maltą mėsą ir kefyrą. Paprasčiau nei beliašai ir čeburekai, bet skaniau. Pusryčiams, pietums ir vakarienei per 10 minučių

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Siūlome jums įdomų mėsos pyragėlių ant kefyro receptą. Kai kuriems gali nepatikti patiekalo išvaizda. Tačiau dėl jo skonio verta rizikuoti ir patiekalą paruošti.

Gaminimo procesas trunka 10-15 minučių. Jei turite daug valgytojų, vienu metu galite pagaminti daugiau. Jie iškeps akimirksniu.

Paimkite:

  • Reikės: 250 g maltos mėsos;
  • 250 g kefyro;
  • 1 svogūno;
  • 1 kiaušinis;
  • 2 česnako skiltelės;
  • 0,5 šaukštelio raugo;
  • 4-5 šaukštai miltų.

Sumaišykite vištienos faršą, kefyrą, kiaušinį. Įberkite druskos ir pipirų. Smulkiai supjaustykite svogūną ir nusiųskite į dubenį. Geriausia jį susmulkinti mėsmale arba blenderiu.

Česnaką susmulkinkite česnakų spaustuku ir taip pat sudėkite į produktus. Viską gerai išminkykite. Suberkite miltus, kad gautumėte tinkamą konsistenciją. Viską išmaišykite iki vientisos masės.

Ant keptuvės dugno supilkite augalinį aliejų. Geriau imti kvapnų, kad pyragėliai gautųsi apetitą žadinančio kvapo.

Pastatykite keptuvę ant ugnies. Įkaitinkite ją.

Paimkite šaukštą ir pradėkite dėti pyragėlius į keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių. Į pabaigą galite uždengti dangčiu, kad būtų sultingi.

Kefyras padaro maltinukus sultingesnius ir suteikia jiems neįprastą skonį. Kitaip nei su kotletais ar čeburekais.

Rekomenduojame:  Šį receptą parsivežiau iš Italijos: miltai, bulvės ir šiek tiek kopūstų. Daug sultingo įdaro ploname rudame pyragėlyje.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *